U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Turk Sport - KFC Meer (speeldag 8 op 30-09-2012)

Eindstand: Turk Sport 0 - 2 KFC Meer

Na de nederlaag van vorige week, moesten wij het opnemen tegen Turk Sport.

We waren al dik 10 minuten ver, voordat we een echt uitgespeelde kans kregen. Het was Danny Pas die de bal door speelde naar Koen Koyen, die door de verdediging glipte en na een lange rusch de 0-1 binnen stampte. Een kwartier later stuurde Koen Koyen Danny Pas weg en die maakte de 0-2. En zo gingen we rusten.

Na de rust werd het spel van Turk Sport bitsiger. Doch de scheidsrechter kon het allemaal nog netjes oplossen. Turk Sport had nog enkele kansjes, maar zeker geen om aanspraak te maken op de aansluitingstreffer. Terwijl we nog één goede kans zagen, nadat we ook nog een penalty hadden gemist, voor Meer, toen Bas Kools net buiten de 16 foutief werd neer gelegd. De daarop volgende vrijschop ging langs de verkeerde kant tegen de paal, en buiten.

Een match met veel Meers bal bezit, waar Turk Sport weinig tegen over kon zetten dan gemene fouten. (Verslag: Iv)