U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Putte S.K. - KFC Meer (speeldag 3 op 02-09-2012)

Eindstand: Putte S.K. 0 - 2 KFC Meer

Op een klein plein, wat de Meerse spelers, meestal niet goed ligt. Moesten we partij geven tegen Putte SK.

In het eerste kwartier was er niet veel te zien, buiten middenveld spel. Maar een minuut later wou,Wouter Laurijssen, een steekpas geven aan de goed vrijstaande Pieter Donckers, maar zijn pas belande tegen een been van een Puttense verdediger. Die zijn eigen keeper Erwin De Vrij kansloos liet (0-1). Een hand vol minuten later trapte kapitein Wim Aerts, van ver hard op doel, waar De Vrij het toch moeilijk mee had. In de 21’kwam Putte eindelijk eens echt aan de Meerse goal, met een kopbal van Nick Minne, maar, een zeer goed verdedigende, Jelle Vervoort werkte het gevaar weg. Dan was de eerste helft om met weinig echte kansen voor Meer, maar nog met minder voor Putte.

We waren nog maar een paar minuten ver in de tweede helft, toen Wouter Laurijssen foutief afgestopt werd, maar daar werd anders over geoordeeld. Een minuut later bediende, Danny Pas, Hamed Boudazra, die de bal op de kop van Koen Koyen schilderde. En die kopbal ging mooi tussen de palen, tegen het net (0-2). We moeten ook eerlijk zijn, na tien minuten in de tweede helft, werd Nick Minne foutief in de 16 neer gelegd door onze keeper. Hier dacht de leiding ook anders over, compensatie??.  In de 72’ lukte de gefrustreerde Nick Minne, na twee eerdere pogingen, wel om zo hard op de enkels van Wouter Laurijssen te trappen, dat die, met de glimlach van de dader, gekwetst van het plein moest. Enkele minuten later, legde Koen Koyen de bal goed terug op Jef Swaenen, die met zijn eerste balcontact, op goal schoot, maar De Vrij tikte over. De scheidsrechter kon elk moment affluiten, doch Nick Volckaert legde nog voor op Minne, maar Marijn Van Gastel hield de nul.

Een verdiende drie punter, bij een zwak offensief Putte.

Woensdag om 18u30, nemen we het thuis op tegen Exe. Essen. (Verslag:Iv)