U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Maria Ter Heide - KFC Meer (speeldag 2 op 29-08-2012)

Eindstand: Maria Ter Heide 1 - 1 KFC Meer

Weer een midweek wedstrijd vandaag. Nu moesten we naar het alom gekende defensieve Maria Ter Heide. Met een groen veld, maar de ene hobbel naast de andere. Dus zeer moeilijk om degelijk voetbal op de mat te brengen, vooral voor onze technische spelers.

In de eerste helft was er niet veel te noteren dan een schot van thuisspelerJan Aerts, dat gestopt werd door Marijn Van Gastel. Meer kon daar tegen over een aanval opzetten via Koen Koyen, Danny Pas en Pieter Donckers die de bal voor de goal deponeerde, maar er was niemand om af te werken. De beste kans werd door Joppe Tits, de nek omgewrongen, toen hij alleen voor de keeper verscheen maar onbegrijpelijk naast schoot. En dat was het voor de eerste helft.

Na de koffie speelde Danny Pas de bal naar Koen Koyen, die zich goed weg draaide, maar zijn schot werd gestopt door keeper Joy Dermaut. In de 51’ bediende Jordy Matteussen, Robbie Claes, die in één tijd overhoeks binnen schoot (1-0). Dan waren er nog enkele kansjes voor Meer, maar die niets opbrachten. Bij minuut 77, gaf Ben Aerts een steekpas naar Koen Koyen, die de bal door de benen schoot, van een flaterende keeper Dermaut (1-1). In de laatste minuten pakte Ben Aerts nog rood, door een zware tackel op Gert-Jan Van Looveren. Ook pakte in de wedstrijd Wouter Laurijssenen en Koen Koyen geel.

Een match om snel te vergeten en waarin sommige beslissingen volgens ons anders waren te interpreteren. Zondag zal het beter moeten op Putte SK. (Verslag Iv)