U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - St. Lenaerts (speeldag 6 op 06-10-2012)

Eindstand: KFC Meer 6 - 6 St. Lenaerts

Uiteindelijk wist de selectie van Sint-Lenaarts na de catechese-les net op tijd de aftrap te halen, waarna een spektakelrijke partij ontstond. Helaas stonden we ook vandaag weer heel snel 0-2 achter. De verdedigende posities waren nog niet optimaal ingenomen. Een goed
genomen corner en slap verdedigen na een ingooi, maakte dat we snel weer in de achtervolging moesten. Stef Hessels kreeg een uitgelezen kans via strafschop(na goed doorzetten van Brent Roos), maar besloot nipt naast (7e minuut). Even later wisten we toch snel 2 doelpunten te scoren, oa Willem scoorde na een mooie pass van Rémi (en dus ook nog een ander doelpunt). Kort hierna (20') volgde snel de 2-3 ongelukkig via een corner. Stef H maakte met een schitterende lob terug gelijk voor rust (3-3).

De tweede helft starten we voortvarend: Rémi zorgt nog maar eens voor een assist en Giovanni pegelt de bal in het dak van het doel. Het offensief gaat door en nu is het Willem die Rémi bedient die ook zijn doelpunt meepikt (5-3 in de 38e minuut). Ook hierna breken we nog enkele keren door de vijandelijke defensie, maar dit spektakel blijkt anderzijds heel wat energie gekost te hebben. Sint-Lenaarts knokt zich terug in de match en de afstand tussen verdediging en aanval wordt aan beide zijden erg groot.

De veer lijkt helemaal gebroken bij ons want enkele minuten voor het einde staat het 5-6. Gelukkig krijgen we ook nog een goede kans en Willem weet nog één keer door te breken en de keeper te verschalken.
Een voor - oorlogse 6-6 en het eerste punt voor de U13. Hard blijven trainen en volgende week gaan we wederom voor puntengewin!