U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Zoersel (speeldag 13 op 24-11-2012)

Eindstand: KFC Meer 0 - 8 Zoersel

De leider in de stand, Zoersel, kwam vandaag naar Meer. In de aanvangsminuten leek het gelijk op te gaan, maar dan vielen er snel twee doelpunten voor hen. Sporadisch wist KFC Meer ook uit te breken, maar helaas bleken hun verdedigers wat langere benen te hebben en haalden ze regelmatig een speler terug. Zoersel speelde met slechts drie verdedigers en trachtten dit mannetje meer op het middenveld uit te spelen. Regelmatig slaagden ze hierin en onze verdediging moest alles uit de kast te halen om de schade te beperken. Bij de rust stond het 0-4. Willem kwam wel één keer alleen voor de keeper, maar de verdediging ontfutselde in allerijl nog de bal voor we een eerredder konden maken.

In de tweede helft wist Zoersel ook nog veel te scoren. Meer probeerde nog wel, maar de vermoeidheid nam ook toe. De tegenstander speelde vandaag prima en was ook steviger in de duels. Hierop gaan we komende weken ook nog wel trainen. Zeker tegen grotere jongens moeten we ook proberen ons mannetje te staan. Volgende twee weken spelen we weer twee ploegen die mee bovenin staan, namelijk Flandria en Zwarte Leeuw.