U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Weelde A (speeldag 11 op 10-11-2012)

Eindstand: KFC Meer 0 - 7 Weelde A

Na een ongeslagen reeksje kwam Weelde vandaag op bezoek. Zij staan enkele plaatsen hoger gerangschikt en dit was meteen te merken. Verdedigers moesten mekaar regelmatig een handje toesteken om kansen en doelpunten van Weelde te verijdelen. Dit lukte een paar keer goed. Roy kreeg ook een enkele kans aan de overkant, maar werd net voldoende gehinderd. Even later is het 0-1 na een mooie actie op de rechterkant vanwege hun. De 0-2 is ook een mooie individuele actie. Het moet gezegd: naast de fysieke overmacht zaten er ook enkele hele goede voetballers bij Weelde.
Ondanks de achterstand probeerden we toch te blijven voetballen en dit lukte enkele keren best aardig. Bij rust stond het echter 0-4 en was het zaak om er het beste van te maken.

In de tweede helft hervatten we met nieuwe moed. Brent kreeg twee keer de kans op een verdiende eerredder. Eerst werd hij mooi weggestuurd door Willem en nadien zette hij zelf goed door. Helaas bleven we op nul doelpunten staan en Weelde wist de score nog uit te diepen tot 0-7.

Positief was wel de blijvende inzet. Komende week trekken we naar Oud-Turnhout!