U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Flandria A - KFC Meer (speeldag 1 op 01-09-2012)

Eindstand: Flandria A 9 - 0 KFC Meer

Voor onze 1ste wedstrijd van de nieuwe competitie maakten we de verplaatsing naar Flandria. De spelers mochten vertrouwen putten uit hun voorbereiding die ondanks diverse vakantiegangers wel positief te noemen was.

De 1ste kans was voor ons maar al snel werd duidelijk dat dit Flandria verder stond dan wij. Dit resulteerde in 2 tegengoals waarbij telkens uit een voorzet de bal aan de 2de paal werd binnengewerkt. We verloren heel veel duels, er was te weinig inzet en eens we de bal hadden waren de passes te slordig of maakten we het ons te moeilijk door veel te lang met de bal te lopen. Kortom gedurende gans de 1ste helft kwamen wij niet in ons spel. Wel noteerden we nog een strafschopovertreding op Willem Schelles maar de scheidsrechter moest hiervan niet weten. Ruststand: 4-0.

Onder de rust werd er vooral gesproken over de mentaliteit van de spelers. Deze was de tweede helft dan ook beter. Echter dit Flandria was voor ons te sterk. Het veldspel was echter wel beter maar nog steeds niet om over naar huis te schrijven. De spelers knokten nu wel voor elkaar en voor elke bal. We kregen echter nog 5 goals binnen, vaak iets te simpel voor hun aanvallers. 1 kansje viel er nog te noteren langs onze zijde.

Een terechte overwinning voor Flandria die goed voetbal brachten. We konden hen vandaag veel te weinig in de weg leggen. Er waren teveel spelers onder hun niveau en dat moeten dus zeker verbeteren volgende week tegen Zwarte Leeuw. Onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Supporters op post!