U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Wechelderzande - Meer A (speeldag 9 op 28-10-2012)

Eindstand: Wechelderzande 3 - 1 Meer A

Vandaag trokken we naar Wechelderzande voor een zware wedstrijd tegen de vierde uit het klassement. De eerste 15 minuten was het een gelijkopgaande wedstrijd met veel strijd en inzet maar zonder echt uitgespeelde kansen langs beide kanten.

Na 20 minuten noteerden we een eerste grote kans voor Wechelderzande maar Niels Aerts kwam zeer goed tussen voordat de spits van Wechelderzande kon afdrukken in de 16 meter (Niels speelde samen met Vincent een zeer sterke partij in het centrum van de verdediging tegen de razendsnelle aanvallers van de thuisploeg).

De eerste kansen voor onze jongens waren voor Kenneth en Wieland maar hun pogingen waren niet binnen het doelkader of werden gepareerd door hun doelman.

Na een halfuur spelen viel dan toch de 0-1 na een goede corner van Kenneth. Vincent en Jarno zagen hun pogingen nog gepareerd door de doelman, maar in de rebound kan Vincent dan toch de bal binnenknikken.

Verder noteerden we in de eerste helft nog een goede parade van Joey op een schot van buiten de 16m en een poging van Wieland.

De tweede helft was amper 5 minuten bezig of Wechelderzande kreeg een vrije trap op een gevaarlijke plaats net buiten de baklijn. Het schot werd knap gepareerd door Joey maar in de actie volgende op de vrije trap werd Joey toch geklopt door een plaatsbal in de verste hoek (1-1). 5 min later verkeek onze defensie zich op een lange bal van Wechelderzande waardoor de snelle spits van Wechelderzande alleen op Joey kon afstormen en de 2-1 kon maken.

Vanaf toen gingen we terug wat meer druk naar voren zetten maar in echt uitgespeelde kansen resulteerde dit niet. Met nog 20 minuten te spelen kregen we het deksel op de neus. Na een rommelige fase kreeg 1 van hun snelle spitsen de bal (al dan niet in buitenspel) gelukkig mee en hij kon de 3-1 op het bord zetten.

Het laatste kwartier probeerden we nog wat te forceren met het inbrengen van een vierde aanvaller en vanachter man op man te gaan spelen. Dit resulteerde nog in enkele kansen voor Ben , Sil en Kenneth maar de bal wou er niet meer in.

Zo kregen we vandaag een lesje in efficiëntie van een zeer sterke ploeg. Na deze nederlaag komt Wechelderzande op gelijke hoogte van onze jongens.

Volgende week volgt de derby tegen Meerle, wat wederom een zware wedstrijd belooft te worden.