U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Dosko - Meer A (speeldag 7 op 14-10-2012)

Eindstand: Dosko 0 - 6 Meer A

Vandaag namen we het op tegen Dosko, de laatste in het klassement en wie dacht dat we met een karrevracht doelpunten naar huis zouden komen kwam wel even bedrogen uit. Alhoewel de hele wedstrijd in ons voordeel verliep konden we moeilijk aan uitgespeelde kansen geraken omdat we steeds probeerden om door het centrum te spelen en daar zat het potdicht. Desondanks konden we toch 3x scoren voor de rust met doelpunten van Kenneth 2x en Wieland 1x.

De 2de helft werd aangevat en we hoopten dat er uit een ander vaatje zou getapt worden en er meer over de flanken zou gespeeld worden om zo aan betere kansen te geraken. Niets van dat, steeds maar door dat centrum waar men steeds op tien Dosko spelers botsten. Toch konden we nog 3x scoren, weer 2 van Kenneth en 1 van Wieland en zo sloten we deze wedstrijd af met een 0-6 overwinning na een teleurstellende wedstrijd tegen een zwakke tegenstander. We hopen op beterschap de volgende weken.