U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Minderhout - Meer A (speeldag 6 op 07-10-2012)

Eindstand: Minderhout 0 - 7 Meer A

Minderhout Meer uitslag 0-7. En daarvoor hoefden we vandaag niet eens ons beste voetbal boven te halen om de thuisploeg met deze zware cijfers in te blikken. Nauwelijks vijf minuten gespeeld of Kenneth kon de 0-1 scoren na goeie voorzet van Hannes en zo bleven we de wedstrijd domineren en bij een hoekschop getrapt door Kenneth kon Nick de 0-2 binnenkoppen aan de tweede paal, we waren toen ongeveer twintig minuten ver. Op het halfuur mocht Wieland van ver aanleggen en de bal verdween net onder de lat in doel 0-3 en met deze stand gingen we rusten.

De tweede helft werd aangevat en de thuisploeg probeerde nog aan de achterstand iets te doen maar het leverde allemaal niet veel op. Integendeel zelfs want na een lange uitgesponnen aanval kon Jarno de 0-4 binnenwerken en als even later Kenneth de 0-5 kon binnen trappen na mooie assist van Jannes was de pret helemaal uit voor de thuisploeg. We konden de score nog opdrijven tot 0-6 door Jarno op pas van Michael en 0-7 door Wieland op strafschop die eerst door de doelman werd gestopt maar in de rebound toch werd binnengetrapt. De strafschop werd veroorzaakt door een fout op Michael.

En zo wonnen we deze wedstrijd met ruime 0-7 cijfers tegen een toch wel tegenvallende thuisploeg gezien hun hoge stand in de rangschikking en werd het voor onze spelers en supporters een zeer plezante kermis. Volgende week tegen Dosko en dat mag normaal geen probleem zijn. Tot zondag!