U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Weelde (speeldag 3 op 16-09-2012)

Eindstand: Meer A 10 - 0 Weelde

Vandaag speelden we tegen Weelde , uitslag 10-0.

Zoals de uitslag aantoont was de tegenstand vandaag weer matig. Van het begin domineerden we de wedstrijd en na enkele minuten kon Kenneth de score openen na assist van Niels 1-0. Daarna was het de beurt aan Wieland die 2 zuivere hattricks lukte in de eerste helft. 2-0 werd het na pas van Jarno die goed doorgegaan was op rechts. 3-0 weer op aangeven van Jarno en 4-0 na slecht uitverdedigen van Weelde. 5-0 na assist van Ben, 6-0 op aangeven van Michael en 7-0 na weer mooi samenspel en zo gingen we rusten met een 7-0 voorsprong.

De tweede helft werd aangevat en de spanning was natuurlijk allang uit de wedstrijd en er werd nog maar 3x gescoord.

8-0 na assist van Jarno,  assist van Ben en 9-0 en Wieland op aangeven van Jarno en hij mocht nummer 10 ook nog aantekenen. Vermelden we ook dat we nog een hele resum kansen de nek omwrongen. Zo eindigde deze wedstrijd op een 10-0 overwinning. Volgende week tegen Gierle en dat zal toch van een ander kaliber zijn , dus gasten , niet overmoedig worden na twee royale overwinningen.