U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Vlimmeren - Meer A (speeldag 24 op 03-03-2013)

Eindstand: Vlimmeren 2 - 0 Meer A

Vandaag wachtte ons een moeilijke verplaatsing naar Vlimmeren. De wedstrijd werd aangevat en we waren blijkbaar nog niet goed wakker want na tien minuten keken we al tegen een 2-0 achterstand aan. Na die 2-0 namen we het wat serieuzer op en knokten we ons terug in de wedstrijd. We kenden daarbij wel een dosis pech met twee ballen op het doelhout en schoten die net over of naast vlogen. We hadden al gemakkelijk op gelijke hoogte kunnen komen want we waren de betere ploeg.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, de betere ploeg zijn, maar de bal wou er niet in. Weer stond het doelhout een paar keer in de weg of doelrijpe kansen die domweg de nek omgewrongen werden. Zo eindigde deze wedstrijd met een 2-0 overwinning voor Vlimmeren in een wedstrijd die we de eerste tien minuten verloren hebben.

Volgende week een herkansing tegen hoogstraten. (Tuur, zie dat ge fit bent hé )