U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meerle - Meer A (speeldag 22 op 17-02-2013)

Eindstand: Meerle 1 - 1 Meer A

Na een lange periode zonder voetbal konden we eindelijk nog eens spelen en dan nog wel de derby in en tegen Meerle.

We begonnen zeer goed aan de wedstrijd want in de eerste minuut glipte Jarno door de thuisverdediging, maar zijn schot belande op de paal. Even later was er nog een bal van Michael op de lat, maar bij de eerste aanval van de thuisploeg moest Sil noodgedwongen de bal met de hand uit het doel houden met een logische strafschop tot gevolg. Sil kwam in feite goed weg met slechts een gele kaart wat natuurlijk niet naar de zin was van de Meerlese trainer. De strafschop werd door Joey fantastisch gered. We bleven de wedstrijd domineren en Michael kon de 0-1 op het bord zetten met een prachtig doelpunt. Hij kreeg de bal op links aangespeeld en met buitenkant rechts verdween de bal enig mooi in het doel. Er waren toen pas 10 minuten gespeeld. De rest van de eerste helft was het meeste balbezit voor ons zonder echt grote kansen meer en de thuisploeg was wel enkele keren gevaarlijk op tegenaanval maar Joey kende vandaag een begenadigde dag met enkele wereldsafes. Er werd dus gerust met een 0-1 voorsprong en de scheidsrechter was duidelijk de schuldige bij Meerle hiervoor. Hij werd dan ook serieus verbaal aangepakt door één van de Meerlese trainers…

De tweede helft werd aangevat en het wedstrijdbeeld beterde er niet op met veel trek en duwwerk en verschillende gele kaarten tot gevolg en een rode kaart voor Niels. Een derby wordt altijd op het scherp van de snee gespeeld, maar dit was er soms wat over.. Op zo'n vijf minuten  voor tijd kon Joey een bal uit de lucht plukken, maar werd omvergeduwd en moest de bal lossen en zo kon de thuisploeg scoren en de scheidsrechter keurde het doelpunt tot één ieders verbazing goed! We kregen daarna toch nog een tweetal mooie kansen via Ben en Jarno om alsnog te winnen. Zo eindigde deze wedstrijd op een 1-1 gelijkspel. Bij Meerle waren na de match de gemoederen nog steeds verhit, waarbij de scheidsrechter vooral, het opnieuw moest ontgelden.

Dit was een match om snel te vergeten en daarom kijken we  met vol ongeduld uit naar volgende week!  Supporters op post aub!