U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Oostmalle - Meer A (speeldag 2 op 09-09-2012)

Eindstand: Oostmalle 2 - 8 Meer A

Onze eerste uitmatch van het nieuwe seizoen was bij oostmalle. Reeds vanaf de aftrap waren we de betere ploeg en voetbalden meteen al enkele kansen bij elkaar doch het was de thuisploeg die verrassend op voorsprong kwam 1-0.

Maar de vreugde van Oostmalle was maar van korte duur want geert kon meteen gelijkstellen 1-1 na een mooie steekbal van Michael. Daarna was het de beurt aan Wieland die de 1-2 scoorde en een minuut later aandikte tot 1-3. Voor de rust kon Kenneth nog de 1-4 scoren na doorkoppen van Wieland en even later verscheen hij alleen voor de keeper en werkte mooi af 1-5. Dit was ook de ruststand.

Net na de herneming kreeg Oostmalle een licht toegekende strafschop en konden ze milderen tot 2-5. Even later gaven ze ons nog een kadeautje door een own goal te scoren 2-6 met een rake kopbal en de doelman had er geen verhaal tegen.

En nog was het feestje niet gedaan want Kenneth mocht ook aanleggen van op elf meter na foutje van de keeper op hem 2-7. Met nog zo'n vijf min. op de klok kon Wieland de eindstand vastleggen op 2-8. Al bij al een goede wedstrijd tegen een matige tegenstander. Een negatief punt , we pakken wel twee heel DOMME gele kaarten voor protest. Dit mag in de toekomst zeker niet meer gebeuren want het schaad alleen uw eigen ploeg.

Volgende week thuis tegen Weelde gaan we proberen de punten thuis te houden. Veel geluk ermee. (Verslag Jos Tilburgs)