U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Minderhout (speeldag 19 op 07-04-2013)

Eindstand: Meer A 5 - 3 Minderhout

Na twee weekends zonder competitie voetbal (afgelasting en Paasweekend) mochten we vandaag de laatste derby van het seizoen spelen.

Het beloofde een moeilijke match te worden omdat we door vakantie, kwetsuren en geschorste spelers maar 10 spelers van onze groep telde, toch de 3 invallers uit de B ploeg hebben het voortreffelijk gedaan. Lieten zien ook het niveau aan te kunnen.

We speelde de eerste helft niet ons beste voetbal, veel balverlies en weinig vlotte combinaties toch kwamen we 1- 0 en 2-0 voor door Nick en Geert, Minderhout was regelmatig ook gevaarlijk en kwamen ook 2-1 terug door een stilstaande fase, speler kon zonder veel hinder inkoppen, blijft een werkpunt voor de groep, ook vorige week op tornooi kregen we zo een gelijkaardig doelpunt tegen in de finale net voor de rust, dit zijn zaken waar we als ploeg uit moeten leren, beter mee omgaan door onderlinge coaching op het moment van de actie zelf.

We liepen verder uit door een owndoelpunt 3-1 en de tegenstander kwam terug in de match met een penalty dat ook de ruststand was 3-2.

Tweede helft betere combinaties op de mat gelegd en enkele prachtige doelpunten Sil met een knap getrapte vrije trap en John goed gevolgd en afgewerkt na een voorzet van Jannes, toch moesten we blijven opletten voor de tegen aanval, maar dat werd telkens goed opgelost door onze verdediging. Een keer scoorde ze nog tegen maar dan was de match gespeeld.

Het was een heel geregel deze week om alle ploegen te kunnen laten voetballen door de vakantie, enkel de U 17 b moesten forfait geven, voor de rest was het vanaf de U11 tot de U 17 een geschuif van spelers om ieder zen match te kunnen spelen, dit is een positieve vooruitgang in de jeugd voetbal bij Meer, omdat we allemaal op dezelfde manier voetballen en de trainers hetzelfde denken is dit mogelijk mede door de steun en het geregel van de jeugdcordinatoren.  Uitslag 5-3

De ploeg : Jarno, Axel, Vincent, Sil , Hannes , Nick, Jannes, Alex, Ben , Geert, John, Tuur en Sander.