U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Flandria - Meer A (speeldag 18 op 13-01-2013)

Eindstand: Flandria 0 - 5 Meer A

Op deze koude zondagochtend trokken we naar Ravels om daar op een keihard bevroren veld tegen Flandria te spelen en zoals de uitslag laat vermoeden was het weer een vrij gemakkelijke overwinning. Toch speelde de thuisploeg vooral in de eerste helft aardig mee want zij kregen toch ook wel enkele kansen maar zoals gezegd waren we toch wel de betere ploeg. Zo kon Kenneth al vrij vroeg de 0-1 op het bord zetten. We konden daarna toch vrij goed de tegenstander onder druk zetten en zo halfweg stuurde Nick een enig mooie assist tot bij Michael die beheerst afwerkte en het was 0-2, er werden nog wel enkele kansen bij elkaar gevoetbald maar tot de rust bleef het 0-2.

De tweede helft was nog maar net aangevat of Kenneth kende geen genade bij een slapende thuisverdediging en het stond 0-3. De veer was toen definitief gebroken bij Flandria en wij konden verder uitlopen naar 0-4 doelpunt van Michael en 0-5 door Wieland. Twintig minuten voor tijd deed Hans enkele leuke wissels en zo mocht Tuur eens vooraan spelen en kreeg hij toch een drietal goede kansen maar wist er geen te benutten, zeer jammer want het was hem gegund.

Zo eindigde deze aangename wedstrijd op een 0-5 overwinning en moet toch gezegd worden dat deze ploeg toch aardig wat kwaliteit heeft rondlopen.

We hopen met z'n allen dat het weer niet te lang spelbreker is en dat we weer vlug aan voetballen toe zijn. Tot dan!