U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Zwaneven - Meer A (speeldag 14 op 02-12-2012)

Eindstand: Zwaneven 4 - 3 Meer A

Zwaneven Meer A : uitslag 4-3. Vandaag speelden we de topper tegen Zwaneven, de eerste in het klassement.

We begonnen zeer gretig aan de wedstrijd en reeds na vijf minuten was het raak voor ons , Michael kon zich goed doorzetten in het centrum en de bal tot bij Kenneth brengen die vanuit een vrij scherpe hoek staalhard binnen kon trappen 0-1. We bleven daarna het meeste balbezit opeisen en de thuisploeg was meer aangewezen op de tegenaanval en op een van die tegenprikken konden zij gelijkmaken 1-1. We waren niet aangeslagen na de gelijkmaker en we bleven Zwaneven onder druk zetten en rond de 20ste minuut kon Wieland een mooie assist geven tot bij Kenneth die weer zeer knap afronde 1-2. En het kon niet op want slechts vijf minuten later werd het 1-3 door Michael op aangeven van Jarno. Maar net voor de rust kon Zwaneven nog tegen scoren en zo gingen we rusten bij een 2-3 voorsprong na een geweldige eerste helft van onze kant.

Na de koffie bleven we doorgaan en bleven we Zwaneven onder druk zetten en geraakten we nog aan voldoende kansen om de voorsprong verder uit te bouwen,denken we maar aan die vrije trap van Kenneth waarbij Wieland net niet kon afronden en het schot van Michael op de lat en verschillende afstandsschoten die door de thuisdoelman onschadelijk werden gemaakt. Het zou ons nog zuur te staan komen want Zwaneven kon bij elke tegenstoot wel scoren en dat nog 3 maal en zo gingen we totaal onverdiend met 4-3 de boot in.

Toch mogen we zeer fier zijn op onze jongens want zij speelden vandaag veruit de beste match van het seizoen. Zwaneven moest zelfs toegeven dat hun zege niet verdiend was.

Volgende week thuis tegen Oostmalle gaan we weer proberen de drie punten te pakken, maar zoals we vandaag speelden, zou dat geen probleem mogen zijn.