U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Lentezon Beerse C - KFC Meer (speeldag 16 op 23-03-2013)

Eindstand: Lentezon Beerse C 1 - 6 KFC Meer

Ondanks de Siberische toestanden kregen we kort na de aftrap de bovenhand op het middenveld. Dit resulteerde even later in een knap doelpunt zodat Lentezon op achtervolgen was aangewezen. Het duurde even maar na verschillende aanvallen wisten we toch de twee goal te maken. Er werd wat gas terug genomen en dat gaf Lentezon de kans om tegen te scoren. Voor de rust maakten we echter de 1-3 en bleek de match gespeeld. De tweede helft speelden we bijna altijd op de helft van de tegenstander en werden we beloond met nog eens 3 goalen.

UItslag 1-6; Toch knap van deze ploeg van Lentezon (die een jaar jonger zijn) dat ze zoveel weerwerk konden bieden.