U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Zwaneven B (speeldag 8 op 21-10-2012)

Eindstand: KFC Meer 7 - 2 Zwaneven B

Vol goede moed begonnen we aan onze partij. Zwaneven trapte af en kon de bal gelijk een stuk of 10x rond laten gaan zonder dat we de bal aanraakten. Hieruit bleek duidelijk dat Zwaneven ook probeerde te voetballen en na 2’ stonden we dan ook nog eens met 0-1 achter. We panikeerden niet en probeerde te voetballen, al viel dat niet mee in een druk bevolkt middenveld. We moesten ook nog uitkijken voor de snelle spitsen. We waren technisch en voetballend net iets beter vond ik,maar Zwaneven was in de fysieke kracht sterker. We hadden een paar kleine kansen maar we moesten toch wachten tot 21’ eer Ward mooi gelijk kon maken. In de 25’ kon Cas zich mooi doorzetten langs links, omspeelde de keeper en Sitse had maar binnen te duwen, 2-1. De ploeg van Zwaneven liet toen het hoofd wat hangen en zo kon Cas nog 2x scoren voor rust.

Zwaneven begon toch weer scherper aan de 2é helft en in de 5’ konden ze weer tegen scoren, 4-2. Hieruit putte Zwaneven weer moed maar 2’ later kon Cas weer scoren en had Zwaneven de moed weer wat verloren en zo werd het gemakkelijker voetballen voor ons. Cas kon nog 2x scoren en scoorde zo een zuivere hattrick en meteen ook de eindstand van 7-2.
Noteerden we ook nog kansen van Seb en Sitse en nog afstand schoten van Rob en Robin maar telkens zat de keeper van Zwaneven er gepast tussen. Ook Lars moest naar het einde van de wedstrijd nog een paar keer gepast tussen komen. Het was een collectieve mooie prestatie waarin iedereen er vol voor ging. Ne dikke proficiat jongens.
Volgende week moeten we weer vol aan de bak want dan gaan we op bezoek bij Dosko.