U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Nijlen B - KFC Meer (speeldag 4 op 23-09-2012)

Eindstand: KFC Nijlen B 0 - 9 KFC Meer

Zondag ochtend stond onze verste verplaatsing op het programma, naar KFC Nijlen.

We begonnen erg dominant aan deze wedstrijd. Al na 2’ mocht Ward een vrije trap net buiten
de 16 trappen. De bal verdween netjes links in de onder hoek, 0-1. Vlak daarna hadden we de bal
terug veroverd en kon Rob een schot op doel lossen, maar deze werd door de thuiskeper gepakt.
Na 5’ was er een mooi driehoekje tussen Cas, Jef en Rob in de 16, Rob bleef cool
en werkte netjes af, 0-2. We bleven op de helft van Nijlen voetballen en waren constant gevaarlijk.
In de 8’ werd Cas diep gestuurd en die werkte ook netjes af 0-3. één minuutje later kwam Cas
weer alleen voor doel, hij omspeeld netjes de doelman maar zijn bal ging net naast, jammer.
In de 13’ speelde Toon, Cas aan, die een mooie actie op rechts maakte, hij speelde Rob vrij in de 16
en die twijfelde niet 0-4. Daarna was er de drive een beetje uit en lieten we Nijlen wat voetballen en zo
moest ook Lars een paar keer aan de bak komen, maar hij hield zijn netten schoon. We hadden het ook
moeilijk om elkaar te vinden, Nijlen was in deze periode agressiever en beter en in de 22’ hadden we
geluk dat de bal net naast ging. In de 26’ konden we toch een counter opzetten, weer via de bedrijvige Cas
zijn voorzet kwam bij Roy, die niet aarzelde en de 0-5 binnenschoot. Nijlen probeerde toch nog aan een
doelpuntje te komen, maar Lars redde weer prima in de 29’. 0-5 was ook meteen de ruststand.

Na de rust namen we het spel weer resoluut in handen, de bal ging netjes rond en als we da bal kwijt
waren probeerde we hem met heel de ploeg zo snel mogelijk terug af te pakken. in de 7’ stuurde
Sitse Cas weg die weer netjes afronden 0-6. In de 9’ was er een mooie centrale actie die via Jef uiteindelijk
bij Rob kwam, maar zijn schot spatte uit elkaar op de lat. In de 17’ legde Roy de bal terug op Robin
maar dat schot ging net naast. Verder waren er nog tal van acties op rechts via Seb, Robin, Ward en
Rob die allemaal net werden afgeblokt of door de keper gepakt werden. In de 21’ kon dan Rob
toch zijn 3é van de ochtend maken, 0-7. Een minuutje later legde Roy de bal terug op Robin die
van buiten de 16 de bal hard in doel trapte 0-8. In tussen had Nijlen niet voor veel gevaar gezorgd maar
in de 30’ mochten zij toch nog een hoekschop nemen die gevaarlijk voor doel kwam, gelukkig voor ons
konden ze de bal net niet in doel koppen. In de 33’ zette Cas ook met zijn 3é van de ochtend de kers
op de taart 0-9. Ne dikke proficiat mannen, buiten het 2é kwart hebben we de hele match gedomineerd,
veel kansen gecreëerd en lekker veel doelpunten gemaakt. Wil ik toch ook nog even vermelden dat
Michiel en Thijs de verdediging netjes gesloten hielden en dat Sitse, Toon en Dolf, als vleugelverdedigers
altijd netjes mee aansloten en zo ruggensteun gaven aan onze aanvallers. Dat geeft ons goede moed op onze volgende derby thuis tegen Wortel. Supporters allen op post aub.