U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Loenhout B (speeldag 3 op 16-09-2012)

Eindstand: KFC Meer 1 - 2 Loenhout B

Onze eerste thuiswedstrijd was gelijk een derby tegen onze buren uit Loenhout, dus dat beloofde weer spannend te worden.

Onder een stralende zon, nam onze jeugdvoorzitter eerst een mooie groepsfoto van ons (zie U15 op de website) en daarna floot de scheidsrechter de wedstrijd op gang. Het was Loenhout die de eerste minuten voor hun rekening nam en na 3’ stonden we al met 0-1 achter.
Hierna waren we blijkbaar wakker geschoten en kregen we het middenveld in hadden. De bal ging weer mooi van voet naar voet en zo voetbalden we toch enkele kleine kansje bij elkaar. Er werden mooie steekballetjes tussendoor gegeven door Ken, Ward, Rob en Robin waarbij vooral Cas gevaarlijk kon zijn.
In de 13’ lukte het Cas toch de verdiende gelijkmaker binnen te tikken 1-1. We gingen gelijk door en na een mooie aanval van achter uit schoot Rob net naast.
Ook een schot vanuit de 2é lijn van Robin ging net naast. De keeper van Loenhout kwam nog een paar keer gepast tussen en op een tegenaanval van Loenhout troffen zij de paal (20’). Daarna ging het spel wat op en neer en gingen we rusten met een 1-1 stand waarbij we toch het gevoel hadden dat er wat meer in zat.

Na de rust kwamen er de eerste speelminuten voor Daan aan bij de U15, hij speelde op de 5 en deed dat goed.
Loenhout begon de tweede helft weer met ons onder druk te zetten en dat resulteerde in een klein kansje (3’). Daarna hadden we terug meer balbezit en probeerden we goed uit te voetballen maar echt noemenswaardige kansen werden er niet bij elkaar gevoetbald. Toen het einde van de wedstrijd in zicht kwam, kregen we een hoekschop waarbij we alles of niets speelde. Jammer genoeg viel de bal verkeerd, de verdediger van Loenhout gaf een lange hoge bal naar voor en de spits van Loenhout maakte het netjes af 1-2 in de 34’. Vlak na de aftrap weer een hoekschop voor ons, een geweldige scrimage voor doel, maar de bal wilde er niet in, jammer en zo eindigden we de partij met een 1-2 verlies na een goede wedstrijd van onze kant, jammer.
Maar het gaat vooral om de manier waarop we voetbalden en dat was net zoals vorige week tegen Oosthoven prima. Ne dikke proficiat voor het geleverde spel jongens, kop op, volgende week is er een nieuwe wedstrijd tegen Nijlen B waarbij jullie kunnen laten zien wat jullie kunnen. Succes mannen.