U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Zwaneven B - KFC Meer (speeldag 26 op 21-04-2013)

Eindstand: Zwaneven B 0 - 2 KFC Meer

Zondag stond de verplaatsing naar Zwaneven op het programma, weer een rechtstreekse concurrent die 2 punten minder hadden dan ons, bij winst gingen zij terug over ons.

De voorbereiding liep al een beetje in het honderd daar we nog niet in de kleedkamer mochten. De opwarming was ook al niet als anders maar we moesten toch aan de wedstrijd beginnen.
De eerste 10’ was het een evenwichtige partij maar dan nam Zwaneven het middenveld over en we moesten het spel ondergaan. Zwaneven kreeg ook een tal van goede kansen maar ze gingen er ofwel naast ofwel stond Lars paraat. De supporters van Zwaneven waren er al bang voor “seffens krijgen we het deksel op onze neus” want ondanks dat Zwaneven de eerste helft baas was, konden we toch nog een 3 tal keer scherp counteren wat leiden tot een schot van Sitse dat in het zijnet belanden, een schot van Rob belande op de lat en Cas besloot naast. en zo gingen we rusten met een 0-0 stand.

De tweede helft was het omgekeerde, nu hadden wij het middenveld in handen en kreeg Zwaneven het moeilijk. Er volgende een resem kansen voor ons met een schot van Sitse op de lat, Ward besloot hard op de keeper, Nog eens Ward, zijn schot werd in hoekschop geduwd, beetje later Rob zijn schot werd ook door de keeper met formidabele kattesprong uit de hoek gehaald, Cas besloot nog een aantal keren juist naast, Sitse had zich doorgezet maar zijn schot miste precisie en dan eindelijk in de 14’ met een schot vanop 20 m hoog in doel scoorde de Ward 0-1. Nu kon Zwaneven counteren en moest Lars nog een paar keer goed in de voeten. We bleven het spel domineren en hadden nog kansen via Rob, Cas en Ward. In de 25’ kapte Roy zich mooi vrij kwam schuin links alleen voor doel en trapte de bal beheerst binnen rechts in het zijnetje, mooi afgewerkt en verdiend 0-2 voor. Meteen ook de eindstand.
Het was dus de wedstrijd van de gemiste kansen, langs beide kanten. De scheidsrechter zij het ook dit had een hele hoge scoren kunnen zijn en 5-7 stand had zeker gekund want we hadden alles in totaal wel de meeste kansen. Nu dikke proficiat jongens dat jullie je in de 2é helft zo goed herpakt hebben, het siert jullie karakter. Nu nog 2 wedstrijden woensdag 24-04-13 uit tegen Loenhout en op zo 28-04-13 thuis tegen Dosko.
Supporters allen op post want het seizoen begint zwaar te wegen en ze kunnen jullie steun gebruiken.