U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Vrij Arendonk B - KFC Meer (speeldag 24 op 03-03-2013)

Eindstand: Vrij Arendonk B 6 - 1 KFC Meer

Zondag morgen 7:45 verzamelen voor toch weer ± 40’ rijden naar Vrij Arendonk de leiders.

Kwam het door de lange rit? In ieder geval, we begonnen te slap aan de wedstrijd en moesten het spel ondergaan al kregen we de eerste kans via Sitse die voorlangs besloot. De nr. 18 van Arendonk Levi Van Limbergen was een gesel voor onze achterlijn. Zijn voetbalbewegingen zien er zo natuurlijke uit dat het mooi is om te zien. Een naam om te onthouden volgens mij. Na 7’ kwam Arendonk verdiend op 1-0 en een paar minuten later stond het 2-0. Vanaf toen gingen we beter mee voetballen en kregen we ook wat kansen, maar de keeper van Arendonk was heel attent. Cas en Michiel deden ook hun wederoptreden na lange afwezigheid. Cas speelde net te scherp op de lijn en werd wel een 3 tal keren terug gefloten voor buitenspel. Michiel in de verdediging op zijn oude vertrouwde plaats wist gelijk ook hou snel nr 18 was, zijn tackel net buiten de 16 was te laat en hij kreeg dan ook terecht geel onder zijn neus. Aan de andere kant was er een harde vrije trap van Ward die net naast en boven de kruising ging en waren er nog kansen voor Seb, Jef, Cas, Sitse en Toon, maar hun schoten misten ofwel kracht ofwel precisie. Bij ons moest Roy ook nog een paar goede reddingen doen en zo gingen we rusten met een 0-2 achterstand.

De 2é helft een paar positie wisselingen gedaan en in eerste instantie bleek dit te renderen. We drukte Arendonk op eigen helft al was het moeilijk om openingen te vinden op het smalle B-veld van Arendonk. En daar was onze nr 18 weer op een snelle perfect uitgevoerde counter kan hij van op links voorzetten, de bal kwam bij een spits die helemaal vrij stond en Roy had geen verhaal 0-3. We bleven echter goed voetballen en Ward de laatste tijd goed bij schot kon milderen tot 3-1. We hadden het gevoel dat er meer inzat maar Arendonk kon nog te gemakkelijk 3 doelpunten maken. Wij zelf schoten nog hard op de lat en er waren nog kansen voor Seb, Rob, Sitse, Cas en Jef. jammer genoeg was de eindstand 6-1 voor Arendonk. Vooral in de 2é helft voetbalde we goed mee maar de counters van Arendonk waren vlijmscherp en ze werkte ook goed af. Wij zelf zullen vooral aan de afwerking moeten werken denk ik, kansen voetballen we genoeg bij elkaar. Toch goed gespeeld jongens, laat die van Meerle zondag maar komen, we zijn er klaar voor. Supporters allen op post hé.