U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Dosko (speeldag 21 op 28-04-2013)

Eindstand: KFC Meer 0 - 3 Dosko

Daar was hij dan, de laatste competitiedag thuis tegen Dosko.
Het weer was goed, de lijnen netjes gekalkt maar ..... het gras waren ze vergeten af te doen en dat speelde toch wat in ons nadeel als voetballende ploeg.

Net zoals de 3 voorgaande wedstrijd hadden we wat tijd nodig om in de wedstrijd te geraken. Dosko zat er heel  fel op, overal waar de bal was, waren er op zijn minst 3 spelers van Dosko en wij maar proberen de vrije man te zoeken. Door hun felheid hadden ze al gelijk een paar kansen, waarvan er eentje op de paal stranden. Wij konden daar alleen maar een schot van Rob tegenoverstellen. In de 11’ trapte er een speler van Dosko van 25 m op doel en die bal verdween juist onder de lat in doel, 0-1. We staken een tandje bij en de bal ging nu nog sneller rond en zo konden we Dosko terug op eigen helft drukken. In de 14’ lukte Sitse en schot op doel maar dat werd in 2 tijden weggewerkt door de doelman. In de 16’ kregen we een strafschop, onze aangeduide man Toon zette zich achter de bal, maar jammer voor ons pakte de doelman de strafschop, jammer want op dat moment verdiende we wel om gelijk te komen. De wedstrijd kantelde toch
een beetje in ons voordeel maar de laatste pas was net niet goed genoeg of de laatste man werkte de bal weg. Dit was nog eens een ouderwetse laatste man die niet uit voetbalde maar de bal echt wegkeilde maar voor Dosko was het wel efficiënt. Zelf moesten we opletten voor hun gevaarlijke hoekschoppen. Zo haalde we de rust met een 0-1 achterstand.
De 2é helft begon weer fel met de goed opzittende spelers van Dosko. Na een minuut of 10 moest Dosko toch naar adem happen, want het fel opzitten eisten zijn tol. Bij ons liet men de bal het werk doen en zo konden we nu goed op de helft van Dosko spelen, maar de verdediging van Dosko inclusief doelman stond er. We misten echt kansen. De trainer van Dosko zei nog “als jullie ze niet willen maken, dan zullen wij dat wel doen” hij had het nog maar net gezegd of op een tegenaanval loste Lars de bal en de goed gevolgde spits trapte maar binnen 0-2. Dat was toch een koude douche. We bleven er echter voor gaan alleen nogmaals de verdediging van Dosko was top. Het was echter weer Dosko die tegen scoorde 0-3. We probeerde nog wel een doelpuntje te maken maar het zat er niet meer in. Dit was trouwens de eerste wedstrijd waarin we niet scoorde, jammer. Het veldvoetbal was helemaal niet slecht maar onze afwerking was niet top vandaag.

Jammer voor de ploeg dat we het seizoen zo moesten afsluiten maar de Cis trakteerde met friet en dat maakte toch weer wel wat goed. Merci Cis.

Rest me alleen de ploeg nog te bedanken voor de grote inzet en het goede voetbal dat jullie dit seizoen hebben laten zien, ik heb er echt van genoten. Ook de supporters, bedankt om onze ploeg telkens goed te steunen. Nu nog 2 tornooien en dan hebben we een welverdiende rust en kunnen we ons voorbereiden op het volgend seizoen.