U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Oosthoven B - KFC Meer (speeldag 2 op 09-09-2012)

Eindstand: Oosthoven B 4 - 4 KFC Meer

In een stralende ochtend zon, begonnen we aan onze eerste wedstrijd van het seizoen.

We kregen meteen balbezit en zouden die de eerste 15’ bijna niet meer afgeven. We speelde verzorgt voetbal en zo kregen we een paar kleine kansjes via Cas. Het was echter Sitse die zich mooi vrij kon maken en overhoeks vanaf de 16 binnen trapte 0-1. Oosthoven probeerde een paar
diepe ballen maar daar wist Lars wel raad mee. Lars vond ook altijd de vrije man om vanachter te voetballen. Bij een hoekschop gegeven door Seb kon Michiel binnen koppen 0-2. De aanhang van Oosthoven pepte hun jongens en meisjes nog eens extra op en zo kwamen ze tot op 2-2. Wij probeerden nog altijd verzorgt te voetballen, maar het werd ons al iets lastiger gemaakt, toch was het Cas die ons weer op 2-3 bracht, maar net voor de rust maakte Oosthoven met een droge knal de 3-3. Tijd om te rusten.

De 2é helft was net bezig en we zaten onder hevige druk van Oosthoven, zij kregen een ongelofelijke kans, maar voor het lege doel werd de bal gelukkig voor ons naast geschoten. De druk van Oosthoven bleef aanhouden maar
Lars en de verdediging hield ons recht. Na een kwartier kwamen we er wat door en probeerde we al combinerend tot aan de doel van Oosthoven te komen. Daar werd Jef volgens de meeste supporters van Meer onderuit geduwd, maar de goed leidende scheidsrechter zag er geen strafschop in. De wedstrijd ging nu op en neer maar het was Cas die 3’ voor het einde, in 2 tijden de 3-4 tegen de netten kon werken. Jammer genoeg voor ons kon Oosthoven de bal over de verdediging krijgen en de snelle meisjes spits schoot de bal keihard en hoog in doel, 4-4 de eindstand.

Het was een goeie en aantrekkelijke match, waarin wij de eerste helft voor onze rekening namen en Oosthoven de tweede, een 4-4 uitslag wel juist is. Ne dikke proficiat met jullie inzet en geleverd spel jongens.
Volgende week onze eerste thuismatch tegen Loenhout B , veel succes jongens.