U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Minderhout B (speeldag 19 op 07-04-2013)

Eindstand: KFC Meer 3 - 1 Minderhout B

Vooraf beloofde het weer een spannende wedstrijd te worden. De heen match hadden we verloren met 4-3 na een felle strijd. De aftrap was nog maar net gegeven en Arno speelde Cas vrij met een prachtig opwippertje, Cas verzon niet en het stond al 1-0 binnen de minuut. Minderhout was wat uit het lood geslagen en in de 6’ scoorde Sitse na een prachtige individuele actie en zo was de spanning al wat weg. Minderhout was maar een schim van  de heen wedstrijd en we hielden de wedstrijd gemakkelijk onder controle. Willem die net ingevallen was kon nog een 3é doelpunt maken en zo gingen we rusten met een 3-0 voorsprong. Na de rust hetzelfde spelbeeld. We kregen nog een reeks van kansen, maar de doelman van Minderhout stond goed te keepen en andere ballen gingen dan weer naast of over. Minderhout kon toch eens één keer gevaarlijk tegen prikken en het was meteen doelpunt, 3-1 in de 20’. Lars die tot dan bijna geen bal moest pakken buiten wat terugspeelballen, werd nu wel meer op de proef gesteld, maar hij pareerde verder alles. Na 5’ druk namen we het spel terug in handen. Arno gaf nog een geweldige knal op de lat en zo bleef de eindstand 3-1. Ne dikke proficiat jongens met deze wel verdiende overwinning. We zetten toch nog even onze 3 mannen van het jaar 2001 in de kijker, die ons kwamen versterken en lieten zien dat ze héél wat in hun mars hebben. Hun namen Daan, Stef en Willem, knap mannen.