U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Wortel - KFC Meer (speeldag 18 op 13-01-2013)

Eindstand: Wortel 2 - 1 KFC Meer

Een koude Oostenwind sneed door het voetbalcomplex van Wortel. Een goede opwarming was dus noodzakelijk. We begonnen met z’n twaalven goed gezind aan de opwarming, maar daar liep het mis voor Thijs. Hij schoof uit op hoedje en kwam hard met zijn rug op de grond dat precies beton was, jammer voor ons kon hij niet meer verder. Zo begonnen we met z’n elven aan de wedstrijd tegen Wortel waarvan we vooraf wisten dat het niet gemakkelijk zou worden, daar zij het moeten hebben van karakter en inzet. De eerste 10’ zat Wortel vooral op onze helft, zonder echt gevaarlijk te zijn. Daarna namen we al voetballend het middenveld in ons bezit, we hadden een paar snedige aanvallen in huis maar het was allemaal net niet. In de 22’ kwam er een voorzet schot vanop links die tot verbijstering van iedereen van Meer in doel dwarrelde. Dit was het sein voor ons om er vol voor te gaan. Er zat veel beweging in de ploeg, afhaken, kaatsen , dieplopen, het zat er allemaal in, mooi om te zien, we raakte ook nog wel de lat maar dat was het dan ook, geen doelpunt voor ons en zo gingen we rusten met 1-0 achterstand.

Tijdens de rust de schade wat opgemeten, Rob zijn lijf deed helemaal pijn, Dolf zijn voeten deden ook pijn, Daan had hoofdpijn na een ongelukkige botsing, maar deze jongens verdienen een pluim ze verbeten gewoon de pijn en vatte de 2é helft gewoon mee aan. We begonnen zoals we de eerste helft eindigde, heel dominant maar de verdediging van Wortel en de keeper deden uitstekend werk. Het was in tegendeel Wortel die na een counter kon scoren in de 19’. Roy kon het eerste schot nog wel weren maar een speler van Wortel was goed gevolgd en schoot onhoudbaar binnen, 2-0. Dit was wel een domper voor ons en de vermoeidheid sloeg toe, al hadden we het middenveld goed onder controle. Buiten nog een paar counters van Wortel die door onze verdediging vakkundig in de kiem werden gesmoord was het al Meer wat de klok sloeg en in de 31’ lukte Ward een fraai afstand schot 2-1. Met nog 4’ te gaan kregen we terug vleugels en was het voor Wortel alle hens aan dek, maar schoten van Toon, Sitse, Ward en Rob waren allemaal net niet. In de allerlaatste minuut ging Sitse nog de grote backlijn in, tot de doellijn maar toen hij de bal wilde terugleggen werd hij hard op zijn been getrapt, de scheidsrechter zag er echter geen fout in en liet
doorspelen. einduitslag 2-1. We speelden met zijn elven een hele goede wedstrijd en daar was ik zeer tevreden over. Jammer genoeg wilde de doelpunten voor ons niet vallen. Ik vond vandaag iedereen uitblinker, Roy deed zij job al, Toon en Dolf leverde knap werk, vooral in aanvallend opzicht, centraal het onuitgegeven duo Seb en Ken deden het uitstekend, het middenveld met Robin, Ward en Rob heerste en verdeelde, Lars kaatste heel knap, Sitse en Daan waren super snel.
Knappe wedstrijd mannen helaas zonder punten.
Volgende zondag staat de volgende moeilijke derby op het programma, namelijk thuis tegen Minderhout. Supporters allen op post, het beloofd weer een hete wedstrijd te worden in deze koude wintermaanden.