U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Gooreind VV (speeldag 9 op 27-10-2012)

Eindstand: Meer 4 - 2 Gooreind VV

Vandaag kregen we de 1 plaats hoger geklasseerde Gooreind op bezoek en we hadden toch iets recht te zetten na de 1 op 9 van de vorige drie weken.

Na vijf minuten ging de verdediging van de tegenstander in de fout, waar aanvallers Dimmi en Michiel van profiteerde en met een mooie lob ging de bal in het net (1-0). Gooreind was niet aangeslagen en begon stevig druk te zetten richting doel van Meer. De zwak fluitende scheidsrechter, gaaf op het kwartier een penalty aan Gooreind, nadat hij hens gezien had, aangeschoten bal tegen de hand van Stef. De keeper van dienst Mario hield de penalty knap tegen en de goed gevolgde Dennis keilde de bal netjes weg. Gooreind bleef komen, maar Flor, Dennis, Alex en Stef waren vandaag in goeden doen. In de 35 minuut komt er Meer nog eens met een combinatie Dieter, Dimmi en Michiel, die net naast besluit. Een paar minuten later is het Dimmi die de kans mist. Net voor rust is het weer Mario die de meubelen voor Meer redt na een knappe redding. Onder tussen moet Sam toch ontdekken dat zijn schoenen toch niet goed gelijmd zijn en krijgt voor de tweede keer in 2 maal zoveel weken schoenen van een medespeler. Toch maar eens wat meer zakgeld vragen aan Pa of Ma en dit gebruiken voor nieuwe voetbalschoenen.

De tweede helft is nog maar 2 minuten bezig en Sam ziet dat de keeper te ver uit zijn doel staat en met een subtiele lob laat hij de bal in het doel vallen (2-0). Een paar minuten later mooie actie, Jef, Dimmi, maar deze werkt zwak af. Maar dit is maar uitstel want de derde goal zit er aan te komen, met een voorzet van Michiel die de bal in het pak gooit en weder om Sam die met een hakje de keeper weer in de luren legt (3-0). Gooreind wilde wel maar Meer stond er vandaag. In de 27 minuut zag Michiel van10 meterbuiten de baklijn hoe dat de keeper in de goal stond en legde aan en zag zijn bal mooi de winkelhaak in gaan (4-0).Op het half uur moest de scheidsrechter zijn kunnen ook laten zien, en legde de bal op10 metervan de goal, na een terug speelbal(Niemand gezien, hij wel) maar de bal ging er niet in voor Gooreind. 5 minuten later kreeg Gooreind wat ze misschien wel verdiende (4-1). 5 minuten voor tijd een gemeten voorzet van Vinny die Dimmi net niet kon benutten. Gooreind kwam er nog eens uit en de eindstand stond er (4-2).

Een schaal bier en enkele cola’s was meer als verdiend voor deze knappe prestatie van de Beiren van Meer. (Verslag: Cel Vriends)