U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Achterbroek VV - Meer (speeldag 8 op 20-10-2012)

Eindstand: Achterbroek VV 4 - 0 Meer

Na het gelijkspel van vorige week tegen de leider in de competitie Meerle. Gingen we opbezoek naar nr. 2 Achterbroek.

Dit zou wel eens een topper kunnen zijn. Met scholieren B keeper Bart Vriends in de rangen begonnen we eraan. En na 5 minuten wisten we dat het geen gemakkelijke klus zou worden. De Achterbroekse scoorde vrij gemakkelijk (1-0). Meer kwam even opzetten via Michiel die zijn voorzet op het hoofd van Bart zag belanden, maar Bart trof de keeper in de plaats van de goal. 5 minuten later was het weer prijs voor Achterbroek, na slecht uitverdedigen (2-0). En zo bleef Achterbroek met mooi combinatievoetbal Meer onder druk zetten. Onze jongens kwamen in de 21 minuut nog eens aan de goal met een afstandschot van Willem-Jan. In de 25 minuut werd het wel heel warm voor de Meerse goal met een perfect gegeven corner van Achterbroek, die net naast belande. 5 minuten voor de rust kwam Meer nog eens voor het doel van de tegenstrever met een mooie voorzet van Michiel, maar Flos kopte op de deklat, jammer want we kwamen beter in de match.

3 minuten in de 2de helft, kregen we een rare wissel, de schoenen van de Sam waren versleten, door het vele werk van de vorige weken en van vandaag, en werden vervangen door de voetbalschoenen van Bart Rombouts. Na een kwartier geeft Dennis een gemeten voorzet op de Flos, die met een rusch van middenveld tot de grote baklijn iedereen voorbij loopt, maar zwak op de keeper besluit. 5 minuten later moest Bartje zijn kunsten laten zien op een schot van Achterbroek. Maar de druk van Achterbroek bleef komen en in de 24 minuut was het dan weer prijs. Vrijetrap Achterbroek, Bartje bokst de bal uit de goal. Niemand van Meer reageert, wel Achterbroek (3-0). Maar Meer bleef zoeken naar de eerredder en na een mooie combinatie Vinny, Sam, Michiel bleven we er nog in geloven dat er nog een goaltje inzat. Maar de overmacht van Achterbroek was te groot en in de 40 minuut was het voor Meer over en uit (4-0) en boeken toe. Niets aan te doen Achterbroek was een maatje te groot.

Volgende week krijgen we Gooreind op bezoek, hopelijk lukt het dan wel wat vandaag niet lukte. (Verslag: Cel Vriends)