U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Meerle (speeldag 7 op 13-10-2012)

Eindstand: Meer 3 - 3 Meerle

Zaterdagmiddag de 2e derby op rij. De selectie van spelers wordt met de week kleiner, door geblesseerde, ziekte, geschorste en Raf die met de reserve A mee moest als keeper

Maar de kopjes waren stukken frisser dan de week ervoor. Even moesten we in het begin toch goed tellen. Stonden we nu met 11 of 12 op het veld. Het was de keeper van Meerle die niet wist of provoceerde om in het geel te spelen. In het eerste kwartier was het aftasten van de tegenstander met vele duels tot gevolg. De eerste actie van Meerle richting doel was ook meteen raak (0-1). In de 25 minuut veel geharrewar voor de goal van Meerle en een Meerlese speler slaat de bal uit de goal. Een terechte rode kaart, maar Nick mist de strafschop. Een 10 tal minuten later een mooie actie van de Flos, maar zijn schot belandt recht op de keeper.

Enkele minuten in de tweede helft, een misverstand Rob en Stijn en het staat 0-2. Maar de kopjes gaan niet naar beneden, en met een gemeten voorzet van Vinny kan Dennis de bal magistraal binnen shotten (1-2). 5 minuten later moest de bal wel 2 à 3 keren goed gelegd worden volgens de scheidrechter, maar de Flos trok het zich niet aan en borstelde de vrijetrap mooi op het hoofd van Bart, die mooi binnenkopte (2-2). Na een kwartier spelen kreeg Alex een gele kaart met een rood randje onder zijn neus voor een overtreding op een door gebroken Meerlese speler. De daarop volgende vrije trap beland in het pak en Rob maakt zijn blundertje meer dan goed. Het spel ging nu goed weg en weer met kansen voor Meer (Flos) en Vinny die de bal van Meerle op de lijn wegwerkt. Er zijn 27 minuten gespeeld wanneer Willem Jan de bal mooi in de vlucht in de netten knalt (3-2). Maar onze geburen gaven zich niet gewonnen. Want zowel Rob, deklat als de paal stonden in de weg. Maar in de laatste minuut kregen ze wat ze misschien wel verdienden, een goal (3-3).

Gezien de hele wedstrijd de juiste uitslag. (Verslag: Cel Vriends).