U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Brecht (speeldag 4 op 22-09-2012)

Eindstand: Meer 2 - 2 Brecht

Voor de supporters die stipt om 15u00 kwamen was er al een teleurstelling. De scheidsrechter was vijf minuten vroeger begonnen. En na twee minuten was het al 0-1, door dom balverlies op het middenveld en het al evenmin goed verdedigen, kwam Brecht op voorsprong. Het was vanaf toen werken geblazen. Na 10’, een actie van Sam, maar Flor lopt naast het doel. Een paar minuten later is er twijfel in de Brechtse verdediging en Flor laat deze reuze kans liggen. Halverwege de 1ste helft een knappe individuele actie, van de man van de match, Sam, maar zijn schot beland op de paal. In de 35’ komt Brecht nog eens een keer opzetten, en kon Raf de bal in twee tijde buiten werken. Rusten geblazen.

In de 1’ van de tweede helft, een reuze kans voor Sam, die even dacht dat het rugby was, en de bal hoog over doel schoot. Maar geen afbraak aan Sam, want met zijn wilskracht en inzet is hij het voorbeeld van de ploeg. Na 5’ werd Flor afgestopt door de keeper. En zo was het bijna heel de tweede helft, de ene na de andere kans, maar de bal wou er niet in. Halverwege de tweede helft werd het been van Stef getest, waar voor de Brechtse speler de bijhorende gele kaart kreeg. Een paar minuten later moest Dieter van het veld gedragen worden (hopelijk valt de blessure mee). Maar na de eerste aanval van Brecht in de tweede helft, was het weer raak (0-2). Nick lag 1’ later naast het veld met krampen, maar wilde niet verzorgt worden door de plaatselijke moeders. Het moest toch gaan gebeuren, en eindelijk ging de bal erin dank zij Florian (2-1). Diep in de blessure tijd gaf Steve de perfecte hoekschop en eindelijk scoorde Sam de over verdiende gelijkmaker (2-2). We hadden meer verdiend, maar toch blij met een punt. (Verslag Cel Vriends)