U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Loenhout - Meer (speeldag 3 op 15-09-2012)

Eindstand: Loenhout 1 - 4 Meer

Onze eerste derby was tegen Loenhout. Toen onze gasten aan het opwarmen waren, werden onze dames in de kantine getrakteerd op een ‘’Streaker’’. Op het A veld was namelijk een gelegenheidsmatch bezig, en plots liep er een totaal naakte man over het veld. Dus alle ogen van de dames waren plots afgeleid en hun monden vielen open.

Toen begon onze match. De kansen verliepen gelijkmatig. Maar dat het gene thriller zou worden, hadden we al snel gezien. In de 10’ een subtiele doorsteekpas van Bart naar Steve, maar die besluit op de keeper. 4’ later een corner voor Meer, goed gegeven, maar Jef kop grandioos naast de bal. Florian probeert enkele minuten later met een ver schot, maar weer niks. Weer enkele minuten later, mag Dimmitrie tot drie maal toe aanleggen, maar de bal wilt er niet in. 25’ ver en met veel gerommel voor het Loenhoutse doel, kan Dimmitrie de 0-1 scoren. Het spel valt helemaal stil, toch kan Loenhout in de 33’ vanuit stilstaande fase de 1-1 scoren. De achterlijn is goed bezig en Vinnie werkt hard. In de 41’ een afstand schot van Dimmitrie, net onderkant lat, valt op de keeper en beland zo in doel (1-2)

10’ in de tweede helft geeft een helemaal vrijstaande Dimmitrie een voorzet en Florian heeft simpel binnen te schuiven (1-3). Florian laat een beetje zijn egoïstisch kantje zien, als hij twee maal op de keeper trapt, terwijl er enkele spelers vrij stonden. Na 24’i n de tweede helft laat onze keeper Raf, zijn kunnen zien, bij een snelle uitbraak van Loenhout. Het mag gezegd worden, dat de Loenhoutse keeper ook hard wekend was. Loenhout moet met tien verder, als een vermoeide speler, het veld verlaat toen de bank al leeg was. En enkele minuten later volgt nog een Loenhoutse speler, het voorbeeld van zijn medespeler en Meer moet verder tegen negen man. Maar tegen negen man is het ook niet gemakkelijk spelen. Er komen toch een resem kansen, met een open kans voor Jelle, maar scoren lukt niet. In de 82’ is er weer geharrewar voor het Loenhoutse doel, waar Florian van profiteert (1-4). In de 85’ een lichte takel  op Jef, maar die gaat met veel schouw tegen de grasmat. De knap gegeven vrijschop door Sam, wordt mooie gered door de Loenhoutse keeper. Juist op de 90’ wordt er afgefloten en zijn de drie punten weer binnen. En met drie op drie, zijn we goed bezig. Houden zo. (VerslagJos Goetschalckx)