U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Hoogstraten VV - Meer (speeldag 24 op 23-02-2013)

Eindstand: Hoogstraten VV 0 - 3 Meer

Verslag Juniors: Hoogstraten-Meer

We moesten naar Hoogstraten, omdat we thuis al werk hebben gehad met HVV, vertrokken we toch met de gedachte dat het een zware wedstrijd ging worden. Ook omdat we met een paar zieken to maken hadden. We kwamen in Hoogstraten en blijkbaar had de keeper van Hoogstraten net voor de match afgemeld, als gevolg stond er een veldspeler tussen het doelkader. De eerste vijf à tien minuten waren voor Meer, toen viel ook de eerste goal. Bart Vorselmans scoorde vanuit een hoekschop. Het spel van Meer zakte daarna in elkaar en Hoogstraten nam het roer in handen, weliswaar zonder echt gevaar te creëren. Het spel bleef heen en weer gaan tot aan de rust waar we verdient met de 0-1 voorsprong aan begonnen.
Na ongeveer tien minuten in de tweede helft had Florian de keeper al tweemaal tot redding moeten dwingen, de doelman moest wel redding buiten het zestienmetergebied, de scheidsrechter fluit voor handspel, maar de kaarten blijven op zak. De vrije trap wordt opgeëist door Alex die hem mooi in linksonder in de hoek ziet verdwijnen 0-2. Meer komt wel een keer goed weg wanneer een speler van HVV op goal trapt en de paal raakt, pech voor HVV die ook wel een goal verdienen. Ongeveer tien minuten voor affluiten schiet Sam de bal binnen na een hoekschop voor de 0-3. In de laatste vijf minuten is er duidelijk contact tussen Florian en de keeper van HVV die Florian helemaal omhelst, tot verbazing van iedereen wordt er geen penalty gegeven. Ad die hierover zijn beklag bleef doen, werd hij verwezen naar een plaatsje achter de platen. Een paar minuten later fluit de scheidsrechter af.

Het spel was niet bijzonder goed op deze zaterdag voormiddag, dit kan te wijten zijn aan het keiharde veld dat het voetballen toch bemoeilijkte. De twee ploegen hebben gedaan wat ze konden, maar Meer haalde verdiend de drie punten mee naar huis. Volgende week hebben we vrijaf en dan vertrekken we met volle moed naar Dosko.

Verslag door: Lu Verschueren