U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meerle - Meer (speeldag 20 op 13-04-2013)

Eindstand: Meerle 2 - 0 Meer

De laatste van ons derby’s der Noorderkempen vond plaats in Meerle  en een makkelijke verplaatsing is dit nooit. En onze tegenstander  maakte vanaf de eerste minuut het spel en het duurde wel een kwartier eer onze juniors de eerste serieuze combinatie op het veld  weg zette. In de 20 minuut was dan al bijna raak maar de vrije  meerlese  speler besloot hoog over. De Meerlese druk bleef maar duren en onze spelers lieten alles maar begaan  de verdediging moest alles uit de kast halen  om de nul op het bord te houden. 5 minuten voor rust kwamen we dan eindelijk aan de goal van onze tegenstander met een schot van Jef. Tijdens  de rust had de Meerlese trainer veel dorst want hij wilde van onze trainer een vat bier  voor wat  zullen we maar beter niet vermelden.

De  tweede helft komen de spelers dan toch  met een andere mentaliteit op het veld  en we zien een hard werkende Nick en Dennis  die toch iets willen forceren . Zo zien we dat Nick de bal naar Jef mooi  geeft deze brengt hem netjes voor maar helaas zijn onze spitsen vandaag niet in form. Op het halfuur is  dan wel raak voor Meerle  een goed keepende Mario krijgt de bal niet onder controle  en de goed gevolgde speler laat de kans  nu niet liggen 1-0  En  2 minuten  later is het dan helemaal over bij een snelle counter  van onze buren 2-0 en boeken toe. We  proberen nog met een slotoffensief maar verder dan een schot van Jef op de keeper komen we niet . We moeten  dan ook toegeven dat Meerle vandaag de terechte winnaar is dat we van de 4 derby’s(Meerle Minderhout)een 2 op 12 halen en ook dit is wel wat zwak is. Bij het horen dat onze rechtstreekse concurrent gelijk gespeeld  heeft  dit nog een zuurdere smaak  toch wil ik de spelers proficiat wensen die op het vatje van Dieter,Stef en Nick vroeg onder veren zijn gekropen.  De 3 of 4 spelers die dachten dat het zonder hem niet doorging tot vroeg in de ochtend  zouden beter moeten weten (ps niet op Dieter en Stef bedoelt )