U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Wildert (speeldag 2 op 08-09-2012)

Eindstand: Meer 4 - 0 Wildert

De eerste thuismatch beloofde een hete wedstrijd te worden, want de scheidsrechter kwam voor het begin van de match zeggen, dat er twee drinkstops gehouden gingen worden.

De twee ploegen wilden niet echt uit hun kot komen, want veel agressiviteit was er niet. Maar in de 8’ toch een afstandschot, van Sam, voor iedereen wakker te schudden. Het was pas in de 20’ dat er een mooi balspel begon aan de middellijn, maar er was geen afwerking. In de 23’ eerste drinkstop. De match verliep verder zonder noemenswaardige gebeurtenissen. Tot dat Jef in de 32’ een voorzet gaf, die op het dak van het doel belanden. Onze keeper Raf was ook blij, dat hij in de 35’ een eerste bal mocht pakken. In de 38’ kopte Steven knap op doel, maar de keeper kon nog juist over tikken, die corner werd gegeven door Tim. In de daaropvolgende corner, gegeven door Dimmie, ronde Nick Verschueren knap, met de kop af (1-0). Eindelijk…In de 42’ kwamen we goed weg, maar geen paniek. Toch moest Raf in de 44’ sterk uit de hoek komen, want Wildert kwam ook aanzetten. Rust.

We waren nog maar 1’ weg in de tweede helft, of onze keeper moest al gelijk uit zijn kram komen. We waren gewaarschuwd. In de 52’ haalde Steven, met links uit, maar de bal belande weer op het dak van het doel. Een minuut later een knal op de Wilderse keeper, die nog net met de vuisten kon wegwerken, maar in de rebound ronde, de goed gevolgde, Nick af (2-0). In de 60’ een tactische wissel, Vinnie voor Thijs. Iets later kreeg Alex een late gele kaart, voor een tackel, die een paar minuten eerder gebeurd was. Wilderd maakte in de 65’ handspel, en Alex twijfelt niet om de vrijschop binnen te stampen (3-0). De Meerse achterlijn staat niet onder grote druk, en zo kan Bart ook eens inschuiven, en op corner van Jef rond hij netjes af (4-0).Ad stuurt Mario in plaats van Steven tussen de lijnen. In de 83’ laat Dimmie, zijn techniek zien, door in de draai te schieten, spijtig, we blijven bij 4-0. Verder domineren we de wedstrijd, terwijl Mario niet egoïstisch, de bal door schuift naar Dimmie, maar die laat de 5-0 liggen.

Zo houden we de drie punten in Meer, en danken we de goed fluitende scheidsrechter. (Verslag:Jos Goetschalckx)