U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Kalmthout (speeldag 18 op 12-01-2013)

Eindstand: Meer 6 - 3 Kalmthout

OP deze koude zaterdagmiddag kregen we de voorlaatste geklasseerde  Kalmthout  op bezoek. In de 8 minuut verschenen we voor de eerste keer serieus  aan de goal van de tegenstander met een pas van Dieter nar Jef die zijn schot op de paal ziet belanden en in de rebound word het schot van Michiel afgeblokt door de tegenstrever. Beetje voorbij het kwartier  is het Jef die met een afgemeten corner het hoofd van Nick M bedient deze twijfelt niet en zet de 1-0 op de bordjes. 5 minuten later komt Kalmthout voor het eerst aan de Meerse goal maar Raf kan de bal in corner werken  Halverwege  word een schot van Dieter  van Dieter in hoekschop gewerkt Jef weer achter de bal maar iedereen gaat naast de bal en op de daarop volgende uitbraak van onze tegenstrever wordt er zwak verdedigt en  het staat gelijk 1-1. We laten de kopjes niet hangen  en zetten  en op het halfuur maakt Sam gelijk na een corner van Michiel 2-1. In de laatste 5 minuten krijgen we dan nog een paar kansjes van Dimmi en Nick M.

De 2de  helft is nog maar net bezig als Michiel de keeper van onze tegenstrever nog eens test  deze lost de bal en een goed gevolgde Nick V  heeft maar simpel in te tikken 3-1. Het doelpunten festijn is nog niet gedaan als een paar minuten later Sam Nick V bedient deze kapt zich mooi vrij en scoort de        4-1.Gewonnen spel denk je dan maar dat is dan buiten onze tegenstrever gerekend want op het kwartier is wel Kalmthout die 2 keer scoort . De 4-2 kwam een mooi genomenhoekschop die  netjes werd afgewerkt en de 4-3 werd via de paal binnengeschoten uit een  vrije trap. Kalmthout zag dat Meer te pakken  was en Raf  voorkwam de aansluitingstreffer. Op het half uur krijgt Alex wel een  hele domme gele kaart na het wegschoppen van de bal. Zijn broer zorgde op het half uur  dat de wedstrijd toch naar onze kant kantelde met zijn 3de goal van de dag 5-3. En nog had Nick er geen genoeg aan want  5 minuten voor affluiten zet hij met een mooi genomen schot  in de winkelhaak de eindstand 6-3 op de bordjes .