U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Loenhout (speeldag 16 op 23-03-2013)

Eindstand: Meer 3 - 1 Loenhout

Op deze koude zaterdag middag kregen we de geburen van loenhout op bezoek Het was zowel op als naast het plein bibberren geblazen door de gure koude oostenwind en deze zorgde in de 10 minuut ervoor dat een een voorzet van een loenhoutse speler achter in het net van mario belande 0-1 De paar uur van tevoren team building had niet voor het nodige effect gezorgd want de spelers begonnen op elkaar te zeuren Maar halverwege de eerste helft mocht Michiel een corner nemen die door Dennis netjes in het doel werd gekopt 1-1. Het vertrouwen keerde terug in de groep en Loenhout werd meer en meer onder druk gezet maar de kansen waren de eerste helft miniem De 2de helft was nog maar een paar minuten bezig toen Mario met een uitworp Michiel bereikte deze gaf in 1 tijd de bal door aan een hardwerkende Dimmi en deze liet de kans niet liggen en maakte het netjes af 2-1 Een kwartier later ontsnappen we aan de gelijkmaker bij een corner van de tegenstander waar iedereen onder de bal doorgaat Maar vijf minuten later is Stef die iedereen vorbijloopt de bal netjes aan Michiel geeft en klaar legt voor Sam en die maakt netjes de 3-1. Halverwege de tweede helft krijgen we het dan nog eventjes warm bij een onrechtstreeekse vrije trap in het bakschop gebied maar de loenhoutse speler besluit hoog over Bij de daarop volgende tegen actie van Meer kan Dimmi Nick bereiken maar de keeper laat de vierde goal niet maken .in De 42 minuut geeft Michiel een vorzet op het hoofd van Dieter maar de doelman van de tegenstrever laat niets meer in zijn goal . De goed fluitende jonge arbiter hield na een paar minuten later voor gezien en blijven we met deze overwinning op kop van de rangschikking en moeten we binnen 2 weken bij onze geburen in Minderhot op bezoek