U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Horendonk (speeldag 14 op 01-12-2012)

Eindstand: Meer 1 - 2 Horendonk

Vandaag was het de eerste match van de terug ronde en speelde we thuis tegen de uilen van Horendonk. Nadat de juniors van Meer de juiste truitjes aan hadden konden we een beetje na half drie starten. In de 5’ kregen we een eerste vrijjetrap, die mooi werd genomen maar de keeper werkte in corner. Een kwartier later werd er wel zeer slecht verdedigd en legde men de bal mooi in de voeten van de tegenstrever die niet aarzelde en in één tijd de bal in doel trapte (0-1). 5 minuten later was het bijna weer prijs, maar gelukkig ging het schot over doel. De scheidsrechter van dienst hield het heel kort en gaf binnen iets dan een halfuur 3 gele kaarten, 2 voor spelers van Horendonk en 1 voor Alex. Voor de rest was het wel Horendonk die het meest in balbezit was. Bij ons waren er een aantal die er vandaag niet met hun hoofd er bij waren. De flankspelers dachten dat het veld te breed was en gingen maar dicht bij elkaar spelen. 2 minuten voor rust kregen we toch nog eens een actie van Dimi, maar de Horendonkse keeper gaf geen krimp. Net voor affluiten kreeg Sam een kans op de gelijkmaker, na een voorzet van Flos, maar miste net. De daar op volgende counter werd dan wel perfect uitgevoerd door de tegenstander (0-2). Rusten geblazen. De oren van de Meerse spelers werden dan getest door een alles behalve tevreden trainer. De tweede helft begonnen we met vier wissels, het hadden er gerust meer kunnen zijn. In de 51 minuut miste Bart R. een grote kans en weg was het beloofde vat. 3 minuten later werd de eerste mooie combinatie van de juniors van Meer opgezet door Dieter en Michiel. Na een kwartier werd Jef onderuit gehaald door de nr. 10 van Horendonk. Hij kreeg er zijn 2e gele kaart voor en dus rood. Halverwege de tweede helft zien we een mooie combinatie, Jef-Michiel-Jef maar de keeper werkte in corner. Jef zette zich achter de bal en Sam werkte de hoekschop binnen (1-2). Op het halfuur zette Sam zich nog eens achter de bal voor de vrijjetrap. Maar de keeper van de tegenstander borstelde de bal al even mooi uit de goal. Met nog 5 minuten te spelen ontsnapte Dieter aan een rode kaart na een aanslag op een speler van Horendonk. Meer creëerde nog kansen van Flos en Michiel, maar scoren lukte niet meer en zo bleef het 1-2. Gezien het voetbal van de 2e helft hadden we misschien meer verdiend. Maar er zijn twee helften in een voetbalmatch en het kalf was al verdronken in een barslechte eerste helft. (Verslag: Cel Vriends)