U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Dosko (speeldag 13 op 24-11-2012)

Eindstand: Meer 2 - 1 Dosko

Verslag juniors – Dosko

Na weer een weekendje zonder voetbal was het vandaag Dosko die op bezoek kwam in Meer. Na 5 minuten spelen wisten we dat de benen en enkels getest zouden worden. De aanslag van de kapitein op Flos verdiende minsten een gele kaart maar de scheidsrechter van dienst deed of er niets gebeurd was. Diezelfde speler van Dosko gaf in de 10e minuut een voorzet van op links, maar deze belandde in de kruising, 0-1. 7 minuten later vrije trap voor Meer. Jef achter de bal met een gemeten voorzet op het hoofd van Bart, die deze kans niet liet liggen en mooi in doel kopte, 1-1. Het blijft dan Meer dat het meeste in balbezit is maar het blijft bikkelen en knokken op het veld. Halverwege de 1e helft is het wederom Jef die met een perfecte corner de keeper aan het werk zet. Een paar minuten later zien we nog een goede actie tussen Willem-Jan en Sam, maar de doelman van Dosko redde de meubelen.

De 2e helft is het eerste kwartier Meers getint met een mooie combinatie tussen Willem-Jan en Sam, die net over besluit. En Jef die na een mooie solo de keeper net niet wist te verschalken. Na 16 minuten spelen denkt een speler van Dosko dat het handbal is, waarop een penalty volgt en perfect werd omgezet door Sam, 2-1. Dosko wordt nu ook wakker en in de 21e minuut is het bijna zover. Een vrije trap en gelukkig misten hun spelers de bal. 10 minuten voor tijd komen we nog eens aan de goal van Dosko. Flos die Sam bedient en de bal doorspeelt naar Dieter, die na een mooie solo Nick kan bereiken. Maar zijn vizier staat niet op scherp en weg is de kans. Even later wordt Michiel foutief afgestopt met een terechte gele kaart als gevolg. De daarop volgende vrije trap wordt echter zwak gegeven door Sam.

Dosko probeert nog maar de verdediging – Alex, Nick, Sven, Flos en Raf – geven geen krimp en zo blijven de 3 punten in Meer. En zitten we halverwege de competitie in de top 3. (verslag Cel Vriends)