U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Hoogstraten VV (speeldag 11 op 10-11-2012)

Eindstand: Meer 4 - 3 Hoogstraten VV

Na een weekje verplichte rust was het zaterdagmiddag om half drie aantreden tegen de juniors van Hoogstraten. Voor de match werd er nog snel een groepsfoto genomen en we konden er aan beginnen. Met een wederkerende Raf als keeper in het doel. Na 5 minuten spelen testte Michiel de bezoekende keeper die in tweetijden moest redden en een paar minuten later kon Dimmi net niet aan de mooie doorsteekpas van Willem-Jan. Na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben kwam Hoogstraten voor het eerst aan de Meerse goal ruiken en een minuut later was het dan ook prijs, een misverstand van de verdedeging-keeper (0-1). In de 20 minuut zien we een mooie actie van Flos die ook net niet kon afgewerkt worden. Op het halfuur worden dan de flankspelers Jef V en Willem-Jan van plaats gewisseld maar het blijft toch een beetje mank lopen in het middenveld door het gemis van Sam die naast het veld een beetje grieperig bij staat te kijken. Alex kan met een mooie vrijjetrap het hoofd van Dieter net niet bereiken en een paar minuten later is dan Jef ook net iets te klein op een voorzet van Michiel. Ondertussen is Nick ingekomen voor een licht geblesseerde Dimmie. 5 minuten voor de rust mooie actie Vinny Michiel maar Nick kan er niet aan. Maar met de counter die daar op volgt hebben we dan ook nog eens geluk dat het schot van de Hoogstraatse spits op de paal beland. Tijdens de rust zullen de Meerse Juniors hun oren wel open gegaan zijn door de donder preek van Ad die ver buiten de kleedkamer te horen was. Na 5 minuten spelen bediende een hard werkende Dennis, Jef die deze kans niet laat liggen (1-1). Maar Hoogstraten liet zich niet begaan en profiteerde weer van een blunder en stonden weer voor met (1-2) . 10 minuten ver geeft Jef een prefect genomen hoekschop, die Dennis op de deklat kopt, maar in de rebound gaat de bal er over in plaats van er in. 2 minuten later een mooie combinatie Sven-Nick-Wilem Jan maar Flos kan het gaatje naast de Hoogstraatse keeper nog niet vinden. Daarop volgende dan de perfecte counter van Hoogstraten 1-3, boeken dicht zou men dan denken. Maar dit is buiten de juniors van Meer gerekend. Van achter wordt er dan man op man gespeeld en halverwege de 2de helft kan Dennis dan toch profiteren van het geharrewar voor de Hoogstraatse goal (2-3). Met nog 20 minuten te spelen mag na een half jaar blessuren leed, Nick Meeusen zijn weder optreden maken. Een kwartier voor tijd actie Dimmie-Flos en die laat het niet liggen (3-3). En ze blijven maar dreigen die mannen van Meir en met afstanschoten van Vinnie en Dimmie die wel een meter naast gaan. Maar het is uitstel van executie, want 6 minuten voor tijd, mooie kap beweging van Flos, die niet egoïstisch is en Willem-Jan de overwinningsgoal op een presenteerblaadje geeft (4-3). En ook dik verdiend gezien het verloop van de match. (Verslag: Cel Vriends)