U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer B - Loenhout B (speeldag 16 op 23-03-2013)

Eindstand: Meer B 0 - 1 Loenhout B

Op deze kille zaterdagmiddag kwamen de buren van Loenhout naar Meer. Vorige wedstrijd werd het 2-1 voor hen, en moesten we zeker niet onderdoen. Dit was ook nu het geval. Onze délégé Jos Lambregts verkoos de Westmalse Trappisten boven een spetterende voetbalmiddag met de Bees, dus bedanken we Cor de Bie(r) voor zijn optreden.

Een lang verslag is niet mogelijk wegens geen notulen, maar we kunnen wel noteren dat de KFC in het eerste halfuur vooral op de helft van Loenhout speelde. Buiten een kans op de lat van Fredje Broere en enkele kansen die naast gingen, zagen we van Loenhout in het begin geen dreiging. Op het middenveld zorgde de tandem Rony Aerts - Wim Van Doninck voor constante 'technische' acties en op de rechtsachter zagen we een Braziliaan aan het werk, namelijk Kristoff 'Samba' Verschueren. Steffen 'Crouch' Rijvers kreeg enkele kansen maar scoren zoals de voorbije weken zat er niet in.

Na 25 minuten werd Guy 'Sniper' De Bie ingebracht voor de aanval te versterken, en dit had bijna effect. Zijn eerste balcontact was net geen doelpunt. Tien minuten voor de pauze kregen we een tegendoelpunt wat te voorkomen was.

Met een goede mentaliteit kwamen we uit de kleedkamers en knokten we nog om een doelpunt te scoren. Helaas werden we niet beloond op basis van de inzet, maar 3 punten haal je door meer goals te maken dan de tegenstander en dit was niet het geval. We kunnen nog wel een andere goede conclusie trekken deze week, de jongere garde won op training van de oudere garde, wat toch zekerheid voor de toekomst brengt.

Verslag: nr. 8