U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Wildert A - Meer A (speeldag 9 op 27-10-2012)

Eindstand: Wildert A 7 - 3 Meer A

Scheids (Taxi)Tom Anthonissen floot de wedstrijd op gang bij een goed voetbalweertje. De eerste aanvallen worden door de KFC in elkaar gevoetbald, Stijn van Dongen laat zich meteen weer zien met enkele acties. 10’ Hamed Boudazra en Ahmed Benkaddour vinden elkaar weer gemakkelijk en leggen weer een 1-2tje op de mat waarna Hamed net niet meer aan de bal kan om de kans te bekronen met een doelpunt. Amper 4 minuten later is het weer Ahmed die Hamed de laan in stuurt, de bal stuitte net iets te ver van de voet waardoor de keeper net iets sneller op de bal was. Dan komt Wilderd voor een eerste keer opzetten en krijgen ze een lichte vrije trap aan de zijkant. Deze werd goed getrapt en belande rechtstreeks in de verste hoek 1-0. Na deze goal beginnen we de druk weer op te voeren op zoek naar de gelijkmaker. Maar verder dan enkele schoten uit tweede lijn kwamen we niet. Het is echter Wilderd die via een gelukje weet tegen te scoren 2-0 (34’). Het spel werd onzuiverder en er werden meer fouten gemaakt. 41’ corner Wilderd, uitvallende bal wordt binnen getrapt 3-0. Net voor rust weet Stef Schalk de 3-1 nog op het bord te zetten met een afgeweken bal na een goede voorgaande actie.

Meer begint gretig aan de tweede helft en zet hoog druk, dit resulteert al vrij snel in de 3-2 van Hamed die op geniale wijze de bal van buiten het strafschopgebied in verste hoek stift (56’). Meer blijft drukken en krijgt nog enkele kansen waaronder schoten van Tom Van Der Hoofden en Ahmed. 72’ vrije trap Hamed, de bal beland op een hand van een Wilderd speler maar de scheids ziet er geen fout in en laat het spel verder gaan. 76’ Wilderd countert goed en maakt zo de 4-2 nadat Raf Wittenberg eerder al eens oog in oog stond met de Wilderd-spits na een snelle omschakeling. Meer gaf niet op en prikte direct terug. Penalty op Hamed die zelf achter de klus ging staan 4-3 (77’). Het geloof in een punt of meer was nog niet weg. Hierdoor bleven we hoog spelen en hadden we dus ook veel ruimte in de rug waarvan Wilderd goed gebruik wist te maken. Ze counterde dan ook nog 3 keer zeer goed en besliste de match met 7-3 (5-3, 83’;6-3, 88’; 7-3, 90’). We moesten vandaag onze meerdere herkennen in een beter Wilderd A, echter zijn de cijfers te groot uitgevallen naar gelang het getoonde spel.

Spelers: Raf Wittenberg, Tom van der Hoofden, Tom Verheyden (man van de match), Jef Leemans, Stef Schalk , Stijn Van Dongen, Wannes Snoeys, Maarten Marissen, Ward Rombouts, Ahmed Benkaddour, Hamed Boudazra, Tom Lauryssen, Kristof Sprangers en George Kwaku Owusu