U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Loenhout A - Meer A (speeldag 4 op 22-09-2012)

Eindstand: Loenhout A 2 - 3 Meer A

De vierde competitiewedstrijd was deze bij de buren van Loenhout. Welke zoals steeds een moeilijke verplaatsing is.

We begonnen goed aan de wedstrijd en zette de tegenstrever goed onder druk. Na 2 minuten was deze dan ook tot het maken van fouten gedwongen, 1 van deze fouten leverde dan ook een vrije trap met potentieel op. Hamed Boudazra zag zijn kans en zette zich met vertrouwen achter de bal en schoot de 0-1 boven de keeper binnen. Vroeg op voorsprong komen kan in sommige wedstrijden ook een vergiftigd geschenk zijn en dat zal hier blijken door de te makkelijke tegengoal 1-1 (5’). Weer begonnen we gretig na deze tegengoal en dat resulteerde in de knappe 1-2 van Ward Rombouts. Hij kopte een goede voorzet van Maarten Marissen mooi tegen de netten (10’). Maar ook na deze goal namen we het te gemakkelijk op en kregen we al weer snel de gelijkmaker na een goed getrapte vrijtrap van een Loenhouder, 2-2 (13’). Het spel zakt dan in tempo en levert dan nog weinig kansen voor beide ploegen op. Na nog enkele Meerse aanvallen gaan we rusten.

De tweede helft begon al niet veel beter tegen een stug voetballende tegenstrever. De match lijdt onder het gebrek aan tempo. Maar toch waren we door de goede wil van de spelers de betere ploeg en creëerden we nog enkele kansen. Nadat we reeds over halverwege de tweede helft waren leek het op een gelijkspel uit te draaien daar er geen uitgesproken kansen opdoken. In de 80ste minuut is het dan toch raak, 2-3 na een afgeweken bal van “de man van de match” Robin Koyen die zijn goede inzet terugbetaald ziet worden door deze goal.

Na een moeilijke wedstrijd gaan de 3 punten toch mee naar Meer en behouden we het maximum van de punten. Volgende week krijgen we Excelsior Essen op bezoek. (Verslag: R.M.)

Spelers: Sven Van der Auwera, Tom van der Hoofden, Jef Leemans, Jonas Van Aperen, Stef Schalk , Robin Koyen (1), Pieter Vervoort, Stijn Van Dongen, Ward Rombouts (1),Jan Aerts, Wannes Snoeys, Kristof Sprangers , Maarten Marissen, George Kwaku Owusu en Hamed Boudazra (1)