U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Wildert B (speeldag 3 op 15-09-2012)

Eindstand: Meer A 7 - 2 Wildert B

Daar waar we normaal een weekend niet zouden voetballen kwam er toch nog een wedstrijd doordat Wilderd B nog in laatste instantie erbij is gekomen. Dit bracht niet enkel bij ons verwarring maar ook bij de bond, want zij vergaten een scheidsrechter aan te stellen. Art Laurijssen is dan aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden. Wat hij dan ook perfect heeft gedaan.

De wedstrijd kwam dan ook maar traag op gang. Na enkele pogingen werd op het half uur de eerste goede kans bij elkaar gevoetbald. Deze was direct goed voor de 1-0 van Casje (Jan Aerts) na heerlijk wegdraaien van speler-trainer Hamed Boudazra. Slechts 1’ later is het weer Hamed die Jan bediend al kan deze niet in doel besluiten. 5 minuten voor we de rust in gingen werd er dan toch een tandje bijgestoken. Eerst is het Glenn Verpoorten zelf die met een wondermooie pas met buitenkant voet over 20m Hamed de laan in wil sturen. Maar besluit daarna dan toch maar zelf de ban te breken met een goede goal na een 1-2tje. In de 44ste minuut komt het laatste wapenfeit van de eerste helft, ook dit is weer goed voor een goal. Hamed schuift de bal binnen aan de tweede paal nadat een corner verlengd werd. Geen goede eerste helft waar we wel heel efficiënt aan het spelen waren.

Na een matige eerste helft denk je de tweede helft stevig te beginnen maar daar dacht speler-trainer anders over en trapte af met een nonchalante lobpas. De toon was hiermee dan ook gezet waardoor de uitploeg zijn kans greep en de 3-1 binnenlegde (50’). Het was pas een kwartier na de tegengoal dat Meer de draad terug op pikte met een kopbalgoal van Pieter Vervoort na een goede corner van Hamed, 4-1. (71’) na een “subliem paske” (zoals Pieter het zelf vermelde) werd Hamed alleen op de keeper afgestuurd, deze wist de bal echter nog uit zijn doel te houden. Ook Robin Koyen kreeg de bal er in tweede instantie niet in. (76’) Ook Stef Schalk kan de 5-1 niet maken, nadat hij de keeper voorbij was trapte hij de bal tegen de verkeerde kant van de netten. En zoals vaak in de voetballerij valt de goal dan aan de andere kant, 4-2 met nog 13 minuten op de klok. Hierna was het wel een en al Meer dat de klok sloeg. Na een goede actie van Pieter komt de bal bij Glenn die hem met een “Braziliaantje” tegen de paal werkt (80’). (82’) Glenn bediend Maarten Marissen die zijn eerste van het seizoen maar binnen te leggen heeft 5-2, Glenn zal voor zijn prestaties vandaag weer de titel van Man Van De Match toegewezen krijgen van zijn medespelers. (85’) Maarten bediend op zijn beurt Pieter die zijn tweede van de middag maakt, 6-2. In de laatste minuut van de officiële speeltijd is het Wannes die als linksback de achterlijn haalt en hem goed voortrekt naar Stijn van Dongen die zijn lijn van de voorbije matchen doortrekt en ook tegen Wilderd B weet te scoren, 7-2.

Spelers: Sven Van der Auwera, Glenn Verpoorten (1), Tom Verheyden, Tom van der Hoofden, Tom Laurijssen, Stef Schalk, Robin Koyen, Pieter Vervoort (2), Stijn van Dongen(1), Jan Aerts(1), Wannes Snoeys, Kristof Sprangers, Maarten Marissen(1) en Hamed Boudazra (1)