U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Exe. Essen A - Meer A (speeldag 25 op 02-03-2013)

Eindstand: Exe. Essen A 2 - 2 Meer A

We begonnen hevig aan de wedstrijd. Door de tegenstander goed op te jagen na balverlies en verzorgd spel tijdens balbezit kregen we de wedstrijd onder controle. Het was dan ook al na 6 minuten raak, op aangeven van Robin werkte Wouter de bal tegen de touwen 0-1. Direct na de 0-1 legde Art aan voor de 0-2 maar de keeper was bij de pinke en ranselde de bal nog voor de doellijn weg, niemand volgde; op het kwartier is het Wouter die zijn broer probeerde te bereiken maar de keeper had het doorzien. 31’ Art versierde een tweede vrijje trap vanop een mooie afstand. Nadat Art de eerste had gegeven was het nu de beurt aan Robin om achter de bal te gaan staan. Hij knalde hem vervolgens laag in de hoek van de keeper 0-2!!! Net voor rust gebeurt het onverwachte en krijgen we een tegengoal na matig verdedigen 1-2, 44’.

59’ goede counter over Art en Wouter waarna de bal bij Pieter belande, die jammer genoeg de keeper niet wist te omspelen. 61’ Sven pakt uit met een goede redding op een doorgebroken speler. 75’ Tom vdH komt in scoringspositie na een op maat gegeven voorzet maar kan de bal niet vol genoeg raken. En als je zelf de kansen niet afmaakt krijg je vaak het spreekwoordelijke deksel op de neus, en dat is bij ons niet anders. Een thuisspeler haalt met zijn houten been uit en het zondagsschot beland onhoudbaar in de winkelhaak. Na nog wat kansjes aan beide zijden zien we de gedeelde koppositie verloren gaan door dit gelijkspel.

Spelers: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Stef Schalk, Stijn Van Dongen, Wannes Snoeys, Pieter Vervoort, Tom Lauryssen , Bob Jansen, Tom Verheyden, Robin Koyen (mvp), Wouter Laurijssen, Art Laurijssen, Willem Jan Otten, Sam Tilburgs en Michiel Vermeiren