U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Wuustwezel FC A (speeldag 19 op 06-04-2013)

Eindstand: Meer A 1 - 2 Wuustwezel FC A

De wedstrijd begon zonder al te veel swoeng wat resulteerde in middenveldvoetbal zonder veel druk naar het doel toe. Wel heeft de kfc een groot baloverwicht, al is het Wuustwezel dat de betere kansen krijgt en Sven tot enkele reddingen dwingt. Na 30’ spelen zien we het eerste Meerse doelgevaar, Pieter liep goed de diepte in waar hij door Jonas gevonden werd. Nadat hij de bal mooi uit de lucht plukte tikte hij de bal net naast het doel. Niet veel later is het weer Jonas die met een steekpas het gaatje in de Wezelse defensie weet te vinden, dit keer is het Stijn die de pas in ontvangst mag nemen en een op een met de doelman kan gaan. Stijn legde oog in oog met de keeper de bal netjes in het onderhoekje binnen 1-0, 34’. 40’ Pieter met de lage voorzet naar de eerste paal vanop links, wederom is het Stijn die na een goede loopactie in scoringspositie komt maar devieert de bal voorlangs. In de laatste seconde vist de uitspelende keeper de bal nog uit Pieter zijn voeten die de assist voor de 2-0 aan zijn voeten had.

Na een goed einde van de eerste helft begonnen we met goede moed aan de tweede helft. De net ingevallen Tom vdH werd foutief gestopt maar de vrijjetrap leverde niets op. 64’ Bob weet nog net de gelijkmaker te vermijden na een heet standje voor het doel. 1 minuut later is het echter wel prijs nadat een tegenspeler een voorzet aan de eerste paal voorbij Sven drukte, 1-1. Na een paar halve kansen aan beide zijden is het weer de uitploeg die het felst komt opzetten. 4 minuten voor tijd haalt Wannes nog net op tijd een doorgebroken speler terug. Maar in de laatste minuut krijgen we dan toch nog de tegengoal, 1-2.

Spelers: Sven Van der Auwera (mvp), Tom van der Hoofden, Jonas Van Aperen, Stef Schalk , Robin Koyen, Pieter Vervoort, Wannes Snoeys, Tom Verheyden, Tom Lauryssen, Stijn Van Dongen, Bob Jansen, Art Laurijssen en Ward Rombouts