U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Loenhout A (speeldag 17 op 05-01-2013)

Eindstand: Meer A 3 - 1 Loenhout A

Na de winterstop kan er ook weer in 2013 gevoetbald worden op de Meerse velden. We ontvingen dan ook de buren uit Loenhout. Met de feestdagen achter de rug werd er afgetrapt door de bezoekers. Na een studieronde van een kwartier is er het eerste wapenfeit, een aflegger van Cajje werd door Ahmed richting doel gevuurd. Direct hierna is het Loenhout dat Meer wakker schut maar Sven bracht rust. 17’, Jef werd diepgestuurd maar kon de bal niet tussen de palen krijgen. Na veel middenveldspel en kleine kansjes kwam Meer weer wat meer opzetten. 31’ Tom V met een gemeten voorzet voor Jef die hij dan ook niet meer naast kon koppen, 1-0. Enkel minuten later haalt diezelfde Tom de achterlijn en leverde wederom een keurige voorzet af, deze werd echter niet benut. 38’ Sven houd de voorsprong op het bord na een grote kans voor de bezoekers. 40’ Stijn legt de bal af na een goede actie maar Cajje kan de 2-0 niet tegen de touwen prikken. 41’ Jef alleen op doel maar de keeper onderschept de bal. 43’ wederom is het Jef die scoort! We gaan rusten met 2-0.

We zijn tien minuten bezig als Wannes iedereen voorbij is en neergehaald wordt, de scheids gaf echter niet de gepaste rode kaart maar slechts een vrijje trap. Meer heeft het meeste van het balbezit en creëert ook enkele kleine kansen. Eén hiervan was op naam van Pieter die met een retro een veilige 3-0 wou aantekenen, hij miste het doel echter op een haar. De bezoekers werden feller en kregen enkele kaarten. Wel leverde de strijdlust hun nog een goal op nadat de bal uit de kluns binnengetrapt werd 2-1 (80’). Nog geen 2 minuten later of ze zijn al terug aan het Meerse doel, Sven red met zijn voet. 84’ Ward legt de 3-1 eindstand vast door een intikker na een goede loopactie en idem assist van Tom vdH.

Spelers: Sven Van der Auwera, Tom van der Hoofden, Tom Verheyden, Stef Schalk, Stijn Van Dongen, Wannes Snoeys, Pieter Vervoort, Ahmed Benkaddour, Tom Lauryssen, Jan Aerts, Jef Swaenen, Ward Rombouts, Robin Koyen en Bob Jansen (Verslag Robin Muësen)