U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Wortel A (speeldag 10 op 03-11-2012)

Eindstand: Meer A 2 - 1 Wortel A

Oud Meerspeler Benjamin Broere trapt de wedstrijd op gang voor de laatste derby van de heenronde Meer-Wortel. Het is ook diezelfde Benji die voor het eerste doelgevaar van de wedstrijd zorgt (2’). Ook deze derby begint fel met de nodige duels en tackles. 11’ eerste kaart van de wedstrijd valt aan Meerse zijde voor Stijn na fel ingaan. Niet veel later vergeet de scheids een kaart boven te halen voor een tegenspeler na het neermaaien van Maarten. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam de KFC beter in de wedstrijd. Kleine kansjes volgde elkaar op maar met weinig open kansen. 42’ corner na een vrijjetrap, corner werd strak voorgegeven en Hamed zet zijn hand tegen de bal en werkte deze op foutieve wijze in doel. We gingen rusten met 0 tegen 0.

In de eerste minuten van de tweede helft werd al snel duidelijk dat het tempo hoger lag en Meer hoger druk ging zetten. 46’ panna van Maarten, de actie werd gestopt door hands op de voorzet van Maarten. De hieropvolgende vrijje trap werd strak naar de tweede paal getrapt door Stijn, de keeper loste de bal waarna Stef de bal maar binnen te tikken had 1-0. 52’ Maarten drijft met de bal zijn flank af en levert een keurige voorzet af die nog net in corner gezet kan worden door een Wortelverdediger. Stijn trapte de corner naar de eerste paal waar Stef in het gatje dook, hij werkte de bal keurig met zijn derde nekwervel tegen de touwen. Zo werkte Stef op onorthodoxe wijze de 2-0 op het bord. 65’ Hamed legt weer van grotere afstand aan maar deze maal belandt zijn schot net naast het doel. 66’ tegengoal na warrige fase langs Meerse zijde 2-1. Hierna was het enige tijd wachten op volgend doelgevaar. 86’ perfecte pas van Maarten op de ingevallen Robin maar deze werkte de bal over. 89’ Tom vdH wordt onterecht teruggefloten waar anders een grote mogelijkheid was op de 3-1. Er werden 6 minuten over gespeeld waarin Meer nog 2 kleine kansjes had via Stijn en Tom vdH. (Verslag: Robin Muësen)

Spelers: Raf Wittenberg, Tom van der Hoofden, Tom Verheyden, Jef Leemans, Stef Schalk (mvp) , Stijn Van Dongen, Wannes Snoeys, Maarten Marissen, Ward Rombouts, Hamed Boudazra, Tom Lauryssen, Kristof Sprangers , Jonas Van Aperen, Robin Koyen en Pieter Vervoort