U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: KFC Meer - S.K. Donk (speeldag 9 op 07-10-2012)

Eindstand: KFC Meer 1 - 1 S.K. Donk

Vandaag hadden we het tegen Donk. Wat niet een gemakkelijke tegenstander zou zijn, want zij draaien ook mee in de top.

Dat Donk naar Meer gekomen was voor zomaar 90 minuten tegen een balletje te trappen was snel geweten. Doch na een kwartier kwam de eerste echte goede actie van Bas Kools, die aan de cornervlag zijn mannetje uitschakelde en daarna nog eens twee man in de wind te zetten. Om daarna Wouter Laurijssen te bedienen, maar diens schot werd nog afgeweerd met de voet van keeper Peter Bertels. Na een half uur te hebben gespeeld, trapte Araron Van Camp op goal, maar Marijn Van Gastel hield die zijn schot met een kattensprong uit doel. De volgende actie was ook weer voor Donk, toen Gregory Bolee, de bal op het hoofd van Yves Dalle schilderden maar over doel belande. Op de 40 minuut werd Koen Koyen bij een doorbraak foutief neergelegd in de 16 door Maxim Bonckheere. De daarop volgende strafschop werd gemist, met een schot over de deklat. Misschien wel een kantel moment in de wedstrijd.

Na een paar minuten in de tweede helft glipt Ludovic Fond door de buitenspelval, maar de goed gevolgde Nick Wilms trapte naast. In de 52 minuut trapte Nick Wilms de bal in een bos van spelers voor de goal, die in de eerste instantie weg wordt gewerkt. Yves Seyte ziet dan zijn rebound hobbelend over de doellijn gaan. In de laatste 10 minuten speelt Jan Aerts, Koen Koyen aan maar die zijn poging wordt gepakt door de keeper van Donk. In blessure tijd, mag Pieter Voeten ingooien, de bal komt terug zodat hij met een sublieme trap de bal op het hoofd van Hamed Boudazra legt en die zo de 1-1 eindstand kan maken.

Een wedstrijd met twee helften, verdeeld over beide ploegen. (Verslag: Iv)