U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: KFC Meer - Vosselaar VV A (speeldag 7 op 13-10-2012)

Eindstand: KFC Meer 7 - 1 Vosselaar VV A

Met Vosselaar kwam vandaag een ploeg op bezoek die nog met 0 punten staat, nipt onder ons. Het zou er wel eens om kunnen spannen op deze natte zaterdag. Het begon erg slecht voor ons met een blessure voor Daan Van Aperen. Hopelijk herstelt hij snel. Vosselaar toonde zich een paar keer gevaarlijk op corners die we moeilijk weggewerkt kregen in de eerste helft. Meer zorgde zelf ook voor heel wat dreiging via corners. Roy scoorde bijna en uiteindelijk lukt Stef Hessels de openingsgoal.

Even later scoorde Lando met een pegel vanop afstand. De bal gaat vlot op en neer, maar soms sluipt er al een beetje gemakzucht in het spel. Gelukkig weet Stef Hessels de derde nog voor de rust binnen te trappen (al was Rémi ook nog heel goed gevolgd!).

De tweede helft wist Vosselaar een heerlijk doelpunt te scoren (trap van Pim vanop 30 meter in volley over) en leek het er terug om te gaan spannen. Zelf wisten we minder gebruik te maken van de ruimtes en was het toch hopen op een snelle vierde goal. Na een knappe dribbel van Willem, wordt deze foutief gestopt. Stef Hessels  poeiert de penalty binnen.
Even later pikt Lando een bal op en jaagt hem in het dak van het doel (5-1) en boeken toe. Willem pikt ook nog zijn doelpunt mee en de finale score is 7-1. We zagen enkele hele goede individuele prestaties en invalbeurten. Proficiat!

Goed blijven trainen is de boodschap en dan zullen er gegarandeerd nog meer zeges volgen.